logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Teemu Turunen taas messissä – Tässä HIFK:n kokoonpano Turkuun!

TPS–HIFK tänään kello 18.30. Viimeistä viedään ennen joulua.

HIFK sai iloisia uutisia lasaretin puolelta, sillä tähtihyökkääjä Teemu Turunen on toipunut pikavauhtia pelikuntoon. Myös Sebastian Dyk palaa kokoonpanoon, joten HIFK saa kasaan syyskauden ykkösketjunsa, jonka keskellä pelaa Otto Paajanen.

HIFK ja TPS ovat pelanneet kaksi keskinäistä ja vähämaalista ottelua tällä kaudella. HIFK on voittanut molemmat matsit numeroin 2–1. Turkulaisjoukkue on sarjataulukossa edelleen toiseksi viimeisenä, mutta viime viikkoina TPS on väläytellyt nousuvirettä. Neljästä viime pelistä on tullut kaksi voittoa, eikä joukkue ole jäänyt kertaakaan pisteittä.

HIFK:lla on alla keskiviikon kotitappio Lukkoa vastaan. Kymmenestä viime pelistä on tullut kuusi voittoa ja sijoitus sarjataulukossa on viides.

Ottelu on HIFK:n viimeinen ennen joulua. Seuraava matsi pelataan tapaninpäivänä, jolloin Nordikselle saapuu Pelicans. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
50 Frans Tuohimaa (varalla)

Hyökkääjät

77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
71 Michael Keränen – 76 Jere Sallinen – 21 Ville Leskinen
85 Jesse Saarinen – 51 Juha Jääskä – 4 Iikka Kangasniemi
18 Teemu Tallberg – 80 Thomas Nykopp – 45 Micke Åsten

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 10 Mikko Kousa
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
34 Aleksi Laakso

Loukkaantuneet: Anton Lundell (1–2 viikkoa), Markus Kankaanperä (day-to-day), Lennart Petrell (3-5 viikkoa)

Sairastuneet: Niklas Nordgren

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen a tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset