logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: Bättre Folk -jäsenille kotipelipäivinä matkalippu Nordikselle

HIFK ja HSL aloittavat lippuyhteistyön. Bättre Folk -jäsenet pääsevät pelipäivinä maksutta Nordikselle Helsingin sisäisillä kulkuvälineillä.

Helsingin IFK aloittaa historiallisen yhteistyön Helsingin Seudun Liikenne -kuntayhtymän kanssa. Yhteistyön myötä HIFK:n Bättre Folk -kannattajayhteisön jäsenet voivat matkustaa maksutta matsiin Helsingin sisäisillä kulkuvälineillä. Muista päivittää mobiilisovelluksesi, jotta pääset hyödyntämään uutta palvelua!

– Me kannustamme IFK:n faneja saapumaan peleihin julkisilla kulkuvälineillä. Nordis sijaitsee erinomaisten julkisten yhteyksien varrella ja tästä on kiittäminen Helsingin erinomaista ja toimivaa julkisen liikenteen verkostoa, kommentoi HIFK:n viestintäpäällikkö Petteri Linnavalli.

Liity Bättre Folkin jäseneksi HIFK:n mobiilisovelluksessa. Ohjeet löydät täältä.

Palvelu on täysin digitaalinen ja suunnattu elokuussa perustetun Bättre Folk -yhteisön jäsenille. Palvelu toimii HIFK:n mobiilisovelluksessa ja on ensimmäistä kertaa käytössä lauantaina 26.1. HIFK-KooKoo-ottelussa. Tutustu palvelun käyttöönottoon tällä sivulla. Käyttö vaatii HSL:n sovelluksen lataamisen ja siihen kirjautumisen.

– Halusimme luoda täysin uudenlaisen palvelun jäsenille ja kehitystyön lähtökohta oli se, että toiminto on viimeisen päälle nykyaikainen. Erinomaisten digikumppaniemme Bureau Littlen ja Starcutin ansiosta tämä oli mahdollista ja saimme luotua käytettävyydeltään erinomaisen palvelun omille kannattajillemme.

Koodilippuyhteistyö on uutta myös HSL:n näkökulmasta.

– Olemme iloisia, että Helsingin IFK kannustaa uudessa palvelussaan fanejaan joukkoliikenteen käyttöön. HSL panostaa vahvasti uusiin digitaalisiin ratkaisuihin, joilla pyrimme tekemään matkustajan arjesta helpompaa ja matkustamisesta sujuvampaa. HSL:n lippukoodi antaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille uuden tavan hankkia ja tarjota matkalippuja joukkoliikenteeseen pääkaupunkiseudulla, sanoo HSL:n myyntipäällikkö Matias Sarkkinen.

Matkalippuun oikeuttavan voucher-koodin voi lunastaa HIFK:n mobiilisovelluksessa vain jäsenien käytössä olevassa toiminnossa. Kukin Bättre Folk -yhteisön jäsen voi käyttää yhden matkalipun saapuessaan hallille ja toisen kotimatkalla. Palvelu on käytettävissä vain kotipelipäivinä kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja kaksi tuntia matsin jälkeen. Koodeja on noudettavissa rajallinen määrä jokaisessa kotiottelussa.Näytä kaikki uutiset