TIEDOTE: IFK:hon kahdeksan uutta pelaajaa

Joukkue vahvistuu viidellä hyökkääjällä, kahdella puolustajalla ja yhdellä maalivahdilla.

IFK julkaisee kahdeksan uuden pelaajan sopimukset. Joukkueeseen liittyvät hyökkääjät Teemu Turunen (HPK), Otto Paajanen (HPK), Jere Sallinen (Örebro), Jesse Saarinen (Pelicans) ja Sebastian Dyk (Södertälje), puolustajat Mikko Kousa (Pelicans) ja Rony Ahonen (Lukko) sekä maalivahti Frans Tuohimaa (SaiPa).

 

Turunen ja Paajanen voittivat tänä keväänä Suomen mestaruuden HPK:ssa. Turunen oli runkosarjassa Liigan pistepörssin kolmas ja pudotuspeleissä toinen. Paajanen valittiin Liigan pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Katso esittelyt uusista pelaajista tästä linkistä.

Katso joukkueen sopimustilanne tästä linkistä.

Hyökkääjistä Turusen, Paajasen, Sallisen ja Dykin sopimukset ovat 1+1-vuotisia ja Saarisen kaksivuotinen.

 

Kousan sopimus on kaksivuotinen ja Ahosen 3+1-vuotinen. Tuohimaan sopimus ulottuu kevääseen 2021.

 

Viime kaudella IFK:ssa pelanneen puolustaja Aleksi Laakson sopimuksen optiovuosi on käytetty ja hän jatkaa joukkueessa ensi kaudella.

 

– Viime kauden jälkeen joukkueeseen on tullut vaihtuvuutta, mutta olemme mielestäni onnistuneet joukkueen rakentamisessa tähän mennessä hyvin, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

 

– Maalivahtiosasto on entistä vahvempi. Hyökkäyksestä lähti viime kauden päätteeksi paljon tehopisteitä, mutta aukot on paikattu erittäin hyvillä pelaajilla. Puolustukseen saimme paluumuuttajat Mikko Kousan ja Rony Ahosen ja kalusto on jo nyt vahva ja kiekollisessa pelissä taitava. Puolustukseen on haluttu myös jättää tilaa sisäiselle kasvulle, sillä meillä on kourallinen nuoria lupaavia puolustajia peliajasta taistelemassa.

 

– Sisäistä kasvua odotetaan myös hyökkäyksessä, jossa Anton Lundell ja Juha Jääskä tekivät viime kaudella läpimurtonsa keskushyökkääjinä.

Näytä kaikki uutiset