logologo
HIFKJYP
ke 18.09.2019 klo 18:30

TIEDOTE: Kari Kalto liigajoukkueen valmennustiimiin

Simo Mälkiä siirtyy loppukaudeksi Kollien päävalmentajaksi ja keväästä lähtien junioritoiminnan kehitysjohtajaksi.

IFK:n A-nuorten päävalmentaja Kari Kalto siirtyy seuran liigajoukkueen valmennustiimiin. Hänen sopimuksensa on kuluvan kauden lisäksi 2+1-vuotinen. Vastuuvalmentaja Jarno Pikkaraisen johtamassa tiimissä työskentelevät Joonas Tanska, Kari Kalto, Jan Lundell, Harri Yrttiaho ja Ari Halttunen.

Kalton paikalle Kollien päävalmentajaksi siirtyy loppukauden ajaksi Simo Mälkiä. Valmennusurallaan Mälkiä on työskennellyt Kiekko-Vantaan päävalmentajana vajaan kolmen kauden ajan ja KooKoon liigajoukkueen apuvalmentajana kaudella 2017–2018.

Kuluvan kauden jälkeen Mälkiä aloittaa työskentelyn IFK:n junioritoiminnan kehitysjohtajana. Mälkiän tehtäviin kuuluu A-, B- ja C-nuorten valmentajien rekrytointi ja kouluttaminen, sekä junioripelaajien polun kehittäminen.

– Mälkiä on erittäin tärkeä palanen meidän junioritoimintamme tulevaisuutta. Pystymme syventymään entistä paremmin yksilöiden kehittämiseen ja pelaajien tarpeiden kartoittamiseen. Juniorivalmennus on kovaa työtä ja Simo pystyy omalla ammattitaidollaan tukemaan IFK:n valmentajia päivittäisessä työnteossa, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

IFK:n juniorijoukkueiden ensi kauden valmentajat on nimitetty. Keväästä lähtien Kollien päävalmentaja on Kimmo Kuhta, B-nuorten Joni Töykkälä ja C-nuorten Samuli Marjeta.

OP Helsinki ja Helsingin IFK yhteistyöhön

Helsingin Seudun Osuuspankki eli OP Helsinki ja Oy HIFK-Hockey Ab ovat solmineet vuodet 2020-2021 kattavan yhteistyösopimuksen, jossa erityiskohteena on tyttöjen ja poikien juniorityön tukeminen.

Näytä kaikki uutiset