logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: Svea Ekonomi ja IFK kehittävät yhteistyössä seuran juniorikiekkoilua

play

Qridi Sport on otettu käyttöön juniorien valmennuksessa yhteistyökumppani Svea Ekonomin tuella. Katso oheiselta videolta, miten Qridiä päivittäin käytetään.

IFK:n junioritoiminnassa on tällä kaudella otettu käyttöön Qridi Sport, joka on pedagoginen urheilijan kehittämisalusta. Urheilijoiden ja valmentajien käytössä oleva ohjelmisto mahdollistaa valmentamisen ja oppimisen aiempaa kokonaisvaltaisemmalla tavalla.

IFK:n juniorit ovat voittaneet 2010-luvulla kuusi Suomen mestaruutta ja kaikkiaan 12 mitalia. Nyt junioritoimintaan panostetaan yhä enemmän.

Qridi voitti vuonna 2016 parhaan digitaalisen oppimisratkaisun palkinnon. Sitä käytetään laajasti myös kouluissa ja sen kehittämisessä on ollut mukana laaja joukko opettajia ja oppimisen asiantuntijoita.

– Qridi Sport auttaa urheilijoita kehittämään laajasti erilaisia taitoja oman arjen hallinnasta metakognitiivisiin taitoihin, joita tarvitaan urheilun ohella kaikilla elämän osa-alueilla. Meille se on tärkeä työkalu, eikä pelkästään valmentajille, vaan erityisesti junioriurheilijoillemme, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Svea Ekonomin, IFK:n ja Qridin yhteistyössä tavoitteena on tukea lasten ja nuorten kokonaisvaltaista kasvua ja kehittymistä. Urheilijoita ohjataan kiinnittämään huomiota omaan ajatteluunsa ja asenteisiinsa, hyvinvointiinsa, käytöstapoihin, ryhmätyötaitoihin ja seuran arvojen mukaiseen toimintaan.

– Olemme viime vuosina panostaneet paljon junioriurheilun tukemiseen. On erittäin hienoa olla mukana kehittämässä ja mahdollistamassa uuden ajan valmennusmetodeja tulevaisuuden supertähtiä varten, summaa Svea Ekonomin maajohtaja Pasi Väre.

Näytä kaikki uutiset