Antti Suomela: Tässä illassa on extra-jännitystä

play

Antti Suomela on NHL-seura San Jose Sharksin sopimuspelaaja.

HIFK ja NHL-seura San Jose Sharks sopivat lainasopimuksen hyökkääjä Antti Suomelasta. Lokakuun alusta lähtien stadilaisten mukana treenanneen 26-vuotiaan espoolaisen odotus päättyi perjantaiaamuna, kun Sharks teki sopimuksen myös kaksi edellistä kautta seurassa kiekkoilleen Suomelan kanssa.

– Pitkä kesä on takana ja paljon on käyty neuvotteluja. Huippufiilikset, että vihdoin saimme hommat päätökseen, Suomela kertoo pelipäivän aamuna viitaten tulevaisuuteensa Pohjois-Amerikassa ja tähän hetkeen Stadissa.

Suomela teki HIFK:n kanssa sopimuksen ensimmäisen kerran keväällä 2018, mutta käytti tuolloin optionsa siirtyä Pohjois-Amerikkaan. Seuraavan NHL-kauden käynnistyessä palaa Suomela tuttuun aurinkoiseen Kaliforniaan ja San Josen kaupunkiin.

– Ei se mikään New York ole, mutta todella viihtyisä kaupunki. Lämmintähän siellä on. Hieman erilainen ilmasto kuin vaikka Suomessa. Kesäkelissä pelataan jääkiekkoa.

HIFK-debyytti

Perjantai-iltana keskushyökkääjä tekee debyyttinsä HIFK:ssa samassa ketjussa Jere Sallisen ja Juho Keräsen rinnalla.

– Tottakai pelit aina jännittää. Tätä kohti olen tehnyt taas pitkään töitä ja ensimmäinen matsi jännittää aina vähän enemmän kuin muut. Olen muutenkin jännitäjätyyppiä. Kyllä tässä illassa on vielä vähän extra-jännitystä.

Minkälaisen pelaajan HIFK-fanit Suomelasta saavat?

– Työteliään ja omasta mielestäni taitavan pelaajan. Se on sitten katsojan silmissä, että minkälaisen pelaajan minussa näkevät. Ainakin jokaisesta kiekosta taistelen ihan viimeiseen saakka ja yritän tottakai viimeistellä paikan tullen.

Näytä kaikki uutiset