logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Dösä kohti Lappeenrantaa – ”Musiikkia, sarjoja ja keskittymistä”

play

SaiPa–HIFK klo 18:30. Tsekkaa HIFK:n kokoonpano!

HIFK:n dösä suuntasi tänään iltapäivällä kohti Lappeenrantaa, missä joukkue kohtaa illan ottelussa SaiPan. Kolmen tunnin ajomatkan aikana ehtii ajatella muutakin kuin lätkää.

– Itse kuuntelen musiikkia, katson sarjoja ja keskityn illan koitokseen, stadilaisten puolustaja Joonas Lyytinen paljastaa.

Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti aiemmin tämän kauden aikana ja maaleja matseissa on nähty keskimäärin 9,33 ottelua kohden.

– Toivottavasti ei ihan niin maalirikasta ottelua tänään nähdä. Puolustus on isossa osassa. Pyritään siihen, että päästetään tänään paljon vähemmän maaleja kuin vastustaja.

Petrell palaa kokoonpanoon

Hyökkääjä Lennart Petrell on toipunut loukkaantumisestaa ja pelaa tänään ottelussa SaiPaa vastaan. Matsi on ”Lennun” ensimmäinen uuden vuosikymmenen puolella.

Edellisen ottelunsa 3. joulukuuta pelannut Petrell täydentää tänään Micke Åstenin ja Aleksi Laakson hyökkäysketjun.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
50 Frans Tuohimaa (varalla)

Hyökkääjät

18 Teemu Tallberg – 76 Jere Sallinen  – 71 Michael Keränen
85 Jesse Saarinen – 15 Anton Lundell – 54 Sebastian Dyk
14 Teemu Engberg – 80 Thomas Nykopp – 43 Rasmus Heljanko
32 Lennart Petrell – 45 Micke Åsten – 34 Aleksi Laakso

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 10 Mikko Kousa
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
29 Tobias Winberg

Loukkaantuneet: Teemu Turunen (day-to-day), Juha Jääskä (1 viikko), Juho Keränen (4-6 viikkoa), Ville Leskinen (1-2 viikkoa), Otto Paajanen (day-to-day), Niklas Nordgren (day-to-day)

Sairastuneet: Antti Tyrväinen

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien ohjeiden mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Joonas Lyytinen

Näytä kaikki uutiset