logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FAQ – Usein kysytyt kysymykset kausikorteista korona-aikana

Kauden 2020–2021 kausikorteista on tullut lukuisia kysymyksiä. Kokoamme tässä yhteen niistä koronan mahdollisten vaikutusten kannalta oleellisimmat ja vastasimme niihin.

Onko koronaviruspandemia aiheuttanut jo tähän mennessä muutoksia ensi kauteen?

– Ei ole. Liigakautta 2020–2021 suunnitellaan niin, että 60 ottelun runkosarja alkaa syyskuun puolivälissä ja pudotuspelit pelataan normaalisti maaliskuun puolivälistä vapun tienoille.

Mitä tapahtuu, jos kauden alkaminen siirtyy syyskuun puolivälistä eteenpäin?

– Ottelumäärää ei lähtökohtaisesti muuteta, vaan 60 ottelun runkosarja pyritään viemään läpi riippumatta siitä, milloin kausi voidaan aloittaa.

Hyvitetäänkö mahdollisesti pelaamatta jääneitä otteluita kausikorttilaisille, mikäli 60 ottelun runkosarjaa ei pystytä viemään läpi?

– Pelaamatta jääneet ottelut hyvitetään pääsylippuina tai rahana. Tämän mahdollisuuden toteutuessa olemme yhteydessä kausikorttilaisiin henkilökohtaisesti, heti otteluohjelman muutosten varmistuttua. Yhteydenotto tapahtuu tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Miten toimin, jos minulla on kysyttävää kausikorteista?

– Pyydämme olemaan meihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse. Lähetä siis meiliä osoitteeseen kausikortti@hifk.fi. HIFK:n toimisto palvelee arkisin klo 10-14. Kesäloman ajan 18.6.–26.7. toimisto on suljettu.

Näytä kaikki uutiset