FORENOM MATSIRAPORTTI: Bemström ja Sallinen tulittivat komeasti pisteet HIFK:lle!

HIFK:n voittoprosentti tällä liigakaudella on tasan sata.

JYP-HIFK 2-5 (1–4, 1–1, 0–0)

Jyväskylässä nähtiin täystyrmäys heti joukkueiden liigakauden ensimmäisen matsin avauserässä. HIFK leipoi reilussa seitsemässä minuutissa taululle 3–0-johtolukemat ja sen jälkeen joukkue alkoi pelata tylyn kliinistä vieraskiekkoa. HIFK:n tehokkaimmat olivat kaksi hienoa maalia ampuneet Emil Bemström ja Jere Sallinen. Ensimmäisen matsinsa stadilaisjoukkueessa pelannut Joona Luoto saalisti kaksi syöttöpistettä.

Ensimmäinen erä oli melkoista tykitystä. Anton Lundell avasi maalihanat kolmen minuutin pelin jälkeen, Bemström teki upealla rystyvedolla 2–0 neljä minuuttia myöhemmin ja kippari Sallinen lämäsi alivoimalla HIFK:n kolmen maalin johtoon ajassa 7.48. JYP kavensi muutama minuutti ennen erätaukoa, mutta Bemström teki armottomasti ylivoimalla 4–1, kun erää oli pelaamatta 20 sekuntia.

HIFK puolusti läpi matsin huolellisesti ja Frans Tuohimaa torjui vain 20 laukausta. Toisen maalinsa JYP teki reilut kolme minuuttia ennen loppua, mutta Sallinen kuittasi pyristelyt ampumalla 5–2 ajassa 38.08.

Katso ottelun maalikooste. Jos se ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Katso ottelun lehdistötilaisuus. Jos se ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Katso ottelun tilastot

Yli puolen vuoden odotus on lauantaina ohi ja viimein HIFK pelaa yleisön edessä kotihallissaan Nordiksella. Vieraaksi tulee Ilves ja kello 17.00 alkavaan otteluun voit ostaa lippuja Ticketmasterista.