logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: IFK:lle kylmää kyytiä Mikkelissä

Jukurit-IFK 4-1 (3-0, 0-0, 1-1)

Jukurit ja IFK ottivat yhteen lauantai-iltana Mikkelissä. Kotijoukkueen vahva avauserän päätös ja Senators-laina Vitali Abramovin osumat olivat liikaa siipirikkoiselle IFK:lle ja loppulukemat taululla olivat tylysti 4-1.

Ottelun avauserä ei hienouksia tarjoillut. Pitkään näyttikin siltä, että ensimmäinen erä pelataan ilman tilastomerkintöjä, mutta toisin kävi. Tobias Winberg joutui jäähyaitioon korkeasta mailasta ajassa 15.51 ja kotijoukkue käytti saumansa. Ensin Ottawa Senatorsin organisaatiosta Mikkelissä lainalla oleva Vitali Abramov osui kahdesti ja Teemu Pulkkinen kiristi IFK:n verkkoa vielä kertaalleen ennen erän päättymistä.

Toiseen erään IFK tuli paremmalla ilmeellä, mutta tuloksetta. Vahvasti Jukureiden maalilla torjunut Sami Rajaniemi pysäytti kaikki kymmenen stadilaisten kutia.

Kolmannessa erässä IFK haki uutta tulemista ylivoimalla, ja lopulta kavennusmaali syntyikin Otto Koivulan lavasta ajassa 54.46. Osuma oli kuitenkin laiha lohtu, sillä Jukurit niittasi loppulukemat 4-1:een vain puolitoista minuuttia myöhemmin.

IFK pelaa seuraavan ottelunsa ensi viikon lauantaina Lappeenrannassa.

 

Ottelun tilastot

Näytä kaikki uutiset