logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Ilves vei pisteet Nordikselta

HIFK-Ilves 1–3 (1–1, 0–0, 0–2)

Ilves oli terävämpi kolmannessa erässä ja nappasi täyden pistepotin HIFK:n vieraana. Tasainen ja kovatempoinen matsi oli HIFK:n ensimmäinen Nordiksella sitten maaliskuun 12. päivän ja paikalla olleet fanit pitivät erinomaista fiilistä yllä läpi ottelun.

Matsi alkoi vauhdikkaasti ja hipaisun verran vierasjoukkueen hallinnassa. Ilves meni 1–0-johtoon kun peli oli vanhentunut kolme minuuttia, mutta HIFK tasoitti heti ensimmäisestä ylivoimastaan ajassa 7.26. Alex Broadhurst toi kiekon hyökkäysalueelle, syötti toiseen aaltoon Mikko Kousalle, joka veti napakan rannarin takanurkkaan.

Toisessa erässä kolisi lähinnä jäähyaition ovi. Ilves istui neljä kaksiminuuttista ja HIFK yhden. HIFK:n ylivoima pyöri kyllä, mutta vastapainoksi Ilveksen alivoima peitti laukaisulinjat ja maaleja ei toisessa erässä nähty.

Kolmannessa erässä Ilves laittoi uuden vaihteen silmään ja kuuden ja puolen minuutin jälkeen vieraat menivät johtoon. HIFK joutui takaa-ajoon, mutta maalinteko ei onnistunut. Ilves teki kolmannen osumansa tyhjiin ja pisteet matkasivat Tampereelle.

Katso ottelun lehdistötilaisuus. Jos et näe videota laitteellasi, katso lehdistötilaisuus tästä linkistä.

Ottelun tilastot

Seuraavan kerran HIFK on kaukalossa heti tiistaina, kun Pelicans saapuu visiitille Stadiin. Lippuja matsiin voit ostaa Ticketmasterista!

Näytä kaikki uutiset