FORENOM Matsiraportti: Sarjapisteet jäivät Hämeenlinnaan

HPK - HIFK 4–1 (0-0, 2-1, 2-0)

HIFK matkusti perjantaina Hämeenlinnaan. Vastassa oli sarjataulukossa toiseksi viimeiselle sijalle valahtanut HPK.

Vauhdikas ensimmäinen erä oli maalivahtien. Molemmissa päissä kenttää nähtiin komeita torjuntoja, eikä kumpikaan veskari suostunut antautumaan ensimmäisen 20-minuuttisen aikana.

Ottelun toisessa erässä kotijoukkue onnistui kahdesti ylivoimalla. Kerhon maalien välissä Emil Bemström ehti ampua kauden kuudennen maalinsa, mutta kolmanteen erään lähdettiin HPK:n 2–1-johdossa.

Stadilaiset lähtivät viimeiseen kaksikymppiseen ajamaan HPK:n johtoa takaa. Jahti alkoi kuitenkin takkuillen Kerhon ammuttua 3–1-johto-osumansa erän alkuun.

Kotijoukkue puolusti viimeisessä erässä stadilaiset pois parhailta maalipaikoilta ja huippumatsin pelannut maalivahti Emil Larmi hoiti loput.

HPK viimeisteli aivan ottelun viimeisillä sekunneilla loppunumerot 4-1 tyhjään HIFK-maaliin.

Ottelun jälkeinen valmentajien lehdistötilaisuus sekä ottelukooste löytyvät Liigan kotisivuilta.

HIFK pelaa lauantaina Turussa TPS:n vieraana viimeisen matsinsa ennen viikon mittaista maajoukkuetaukoa.