logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Sitkeästi puolustanut Tappara puristi vierasvoiton jatkoajalla

HIFK-Tappara 2–3 ja. (0–1, 1–0, 1–1, 0–1)

Nordiksen perjantai-ilta tarjosi katsojille huippumatsin, joka ratkesi vasta jatkoajalla. Sitkeästi koko kaukalon alueella puolustanut Tappara iski voittomaalin vastahyökkäyksestä heti jatkoajan alussa.

HIFK:n maalintekijät ottelussa olivat Joonas Lyytinen ja Antti Suomela. Lyytinen on osunut tolppien väliin viidessä peräkkäisessä pelaamassaan ottelussa. Henrik Borgström (0+2) teki ensimmäiset pisteensä Liigassa.

HIFK:lla oli ottelussa paljon maalipaikkoja, mutta Tapparan maalivahti Christian Heljanko sai pelin vanhetessa jumalamoodin päälle ja vierasjoukkue onnistui pysymään johtoasemassa suuren osan pelistä. Avausmaali nähtiin ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla, kun Patrik Virta ohjasi siniviivalaukauksen maaliin. Lyytinen tasoitti upealla lämärillä toisen erän alussa ja HIFK hallitsi peliä selvästi koko erän ajan. Laukaukset olivat toisessa erässä 26–7 HIFK:lle.

Tappara meni uudelleen johtoon ajassa 42.59 ja HIFK:n tasoitusmaalia saatiin odotella pitkään. Kotijoukkue sai viimeisellä minuutilla ylivoiman ja ajassa 59.37 Antti Suomela ampui komeasti 2–2. Jatkoaika ehti vanhentua vain 39 sekuntia, kun Kristian Kuusela teki vieraille voittomaalin.

Katso valmentajien lehdistötilaisuus. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Katso ottelun maalikooste. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Ottelun tilastot 

HIFK:n ensi viikolle merkityt kaksi kotiottelua on koronarajoitusten takia siirretty myöhempään ajankohtaan. Jos olet ehtinyt ostaa lipun ensi viikon peliin, lue ohjeet lippukäytännöistä.

HIFK-SaiPa pelataan 5.1.2021

HIFK-Kärpät pelataan 20.1.2021

Näytä kaikki uutiset