FORENOM Matsiraportti: Voitolla maajoukkuetauolle

TPS - HIFK 3–4 JA (0-1, 1-1, 2-1, 0-1)

Turussa pelattiin lauantaina viimeinen matsi ennen ensi viikon mittaista maajoukkuetaukoa. HIFK:n ja TPS:n välistä vauhdikasta ottelua päästiin seuraamaan aina jatkoaikaa myöden.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi juuri ennen neljännen peliminuutin täyttymistä. Otto Koivula löysi pitkällä poikittaissyötöllään täydessä vauhdissa olleen Joona Luodon, joka ampui ranteella kauden neljännen osumansa.

Toisessa erässä nähtiin kaksi maalia. TPS onnistui ensin 31 minuutin jälkeen tulemaan tasoihin ja kuusi minuuttia myöhemmin Elis Hede ampui Liigauransa avausmaalin Teemu Väyrysen tarjoilusta.

Kolmanteen erään HIFK pääsi lähtemään maalin johdossa.

Ottelun musta hetki osui erän puolivälin jälkeen, kun turkulaiset iskivät kaksi maalia 37 sekunnin sisään.

HIFK tuli kuitenkin tasoihin ajassa 58:59 pelatessaan kuudella kenttäpelaajalla. Emil Bemströmin hirmukuti siniviivalta suoraan syötöstä painui TPS-verkkoon ja numeroissa 3-3 edettiin jatkoajalle.

Jatkoaikaa ei ehtinyt kulua minuuttiakaan, kun kotijoukkue löi askiin liikaa pelaajia ja tuomaristo vihelsi TPS:lle joukkuerangaistuksen. Stadilaiset käyttivät erikoistilanteen hyväkseen ja Joonas Lyytinen ratkaisi lämärillään lisäpisteen HIFK:lle.

Ottelun jälkeinen valmentajien lehdistötilaisuus sekä ottelukooste löytyvät Liigan kotisivuilta.

HIFK pelaa seuraavan matsinsa tiistaina 10. marraskuuta Nordiksella, kun vastaan asettuu KooKoo.