FORENOM OTTELURAPORTTI: Pisteet himaan Tampereelta – Huikea ratkaisu jatkoajalla!

Tappara-HIFK 2-3 (0-1, 1-1, 1-0, 0-1)

HIFK paransi perjantaista noin valovuoden verran ja otti kaksi pinnaa Tampereen visiitiltään. Tappara oli erittäin kovassa vireessä, mutta HIFK:lta nähtiin erinomainen vieraspeli, jonka kruunasi jatkoajalla läpiajoon päässyt Emil Bemström. HIFK:lle voitto oli kolmas kauden viidestä matsista.

Katso voittomaali tästä linkistä.

Hakametsässä nähtiin tasokas matsi, jossa molemmat joukkueet olivat vuorollaan kuskin paikalla. HIFK oli kahdessa ensimmäisessä erässä snadisti enemmän hallitseva ja Tappara puolestaan vyörytti toisen erän lopun ja koko kolmannen erän todella vahvasti. Koko ottelun laukaukset HIFK voitti 50-43.

HIFK oli parhaimmillaan kahden maalin johdossa. Juho Keränen ohjasi Alex Broadhurstin laukauksen maaliin ajassa 15.14 ja toisen erän alussa Teemu Väyrynen ampui komeasti ylänurkkaan 0-2. Tappara pääsi ennen ottelun puoliväliä peliin kiinni, kun Charles Bertrand ampui kavennusmaalin ylivoimalla. Tasoitusmaali syntyi myös ylivoimalla, kun Michael Spacek ampui 2-2 ajassa 43.33. Kotijoukkueen painostus jatkui kolmannen erän loppuun asti, mutta Frans Tuohimaa oli erittäin hyvä HIFK:n maalilla.

Jatkoajan HIFK pääsi aloittamaan ylivoimalla. Se ei tuottanut maalia, mutta ajassa 63.03 Bemström ampui voittomaalin.

HIFK on sarjataulukossa kuudes otettuaan viidestä matsista kahdeksan pistettä. Kärjessä on kaikki neljä otteluaan voittanut Kärpät.

Katso valmentajien lehdistötilaisuus. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

HIFK:n kaikki maalit

Kotona skulataan tiistaina, jolloin vastaan tulee Ässät. Osta liput matsiin Ticketmasterista!