logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Ottelustudio: Ammattilaislätkää neljällä vuosikymmenellä

play

HIFK–Jukurit klo 17:00. Ovet auki klo 16:00.

HIFK kohtaa lauantaina viikon kolmannessa pelissään Mikkelin Jukurit. Joukkueet kohtasivat kahdesti marraskuun aikana ja voitot ovat tasan 1-1.

Stadissa pelattava matsi alkaa klo 17:00 ja lauantai Nordiksella on perhepelipäivä. Hallin käytävillä voi bongata Muumin ja Pikku Myyn ja ensimmäisellä erätauolla A-sisäänkäynnillä HIFK:n pelaajat jakavat nimmareita.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Voittojen tiellä

Jukurit katkaisi viime viikolla yhdeksän ottelun mittaisen tappioputkensa ja mikkeliläiset ovat ottaneet sarjapisteitä kolmesta viimeisestä matsistaan. Joukkueella on allaan voitot Ilveksestä sekä Sportista ja eilen Tapparaa vastaan Jukurit joutui taipumaan vasta voittolaukauskilpailun jälkeen.

HIFK on voittanut molemmat tämän viikon matsinsa. Keskiviikkona Ässät kaatui Nordiksella rankkareilla ja eilen stadilaiset hakivat kolme sarjapistettä Jyväskylästä JYPin kotikaukalosta.

Voittojensa ansiosta HIFK nousi sarjataulukossa kuudenneksi. Iskuetäisyydellä olevat Lukko, KooKoo sekä Ilves ovat kaikki pelanneet ottelun stadilaisia enemmän.

Yli tuhannen ottelun kokemuksella

Puolustaja Markus Kankaanperä on toipunut kauden alussa saamastaan loukkaantumisesta ja pukee illan matsiin Jukureita vastaan. Kankaanperällä on ottelutuntumaa vain kauden neljästä ensimmäisestä ottelusta, mutta muutaman viikon liigajengin kanssa treenannut huhtikuussa 40 vuotta täyttävä pakki on jälleen valmis palaamaan kaukaloon.

Tänään jäälle luistellessaan ”Kanki” on pelannut ammattilaislätkää neljällä vuosikymmenellä. Pitkälti yli toistasataa matsia HIFK:ssa kiekkoillut Kankaanperä teki Liigadebyyttinsä kaudella 1998-1999 JYPissä ja on sen jälkeen pelannut yli 1000 Liigaottelua.

Kankaanperä aloittaa tänään seitsemäntenä puolustajana.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

71 Michael Keränen – 13 Otto Paajanen – 19 Juho Keränen
85 Jesse Saarinen – 15 Anton Lundell – 54 Sebastian Dyk
18 Teemu Tallberg – 76 Jere Sallinen – 21 Ville Leskinen
14 Teemu Engberg – 80 Thomas Nykopp – 43 Rasmus Heljanko

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 6 Joonas Lyytinen
8 Ville Varakas – 10 Mikko Kousa
34 Aleksi Laakso – 57 Johan Motin
12 Markus Kankaanperä

Loukkaantuneet: Juha Jääskä (2 viikkoa), Teemu Turunen (4-6 viikkoa), Micke Åsten (1-2 viikkoa), Lennart Petrell (day-to-day)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien ohjeiden mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Markus Kankaanperä

Näytä kaikki uutiset