logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK:n Pitsiturnaus päättyi välieriin – Seuraavat harjoitusmatsit Turussa

Puolustaja Miro Karjalainen oli HIFK:n tehokkain pelaaja Pitsiturnauksessa.

HIFK:n urakka Pitsiturnauksessa alkoi jo varhain perjantaiaamuna, kun stadilaiset kohtasivat Tapparan turnauksen avausmatsissa klo. 8:45. Tappara teki ottelun avausmaalin, mutta Anton Lundellin ja Miro Karjalaisen (1+1) osumat toivat HIFK:lle voiton lohko B:n ensimmäisestä matsista.

Iltapäivällä lohkon toisessa ja viimeisessä ottelussa vastassa oli TPS. Tapparan puhtaasti 3–0 voittanut turkulaisnippu nollasi myös HIFK:n. Loppunumerot Raumalla olivat 2–0 Palloseuran hyväksi.

HIFK eteni alkulohkosta kakkosena välieriin, missä se kohtasi lohko A:n ykkösen Vaasan Sportin. Alkuillasta käynnistyneessä matsissa nähtiin kaksi osumaa. Sport pääsi heti ottelun alussa ylivoimalle ja viimeisteli 1–0-osumansa 32 sekuntia pelin alkamisesta.

HIFK ampui matsin lopussa kahdesti maalirautoihin, mutta verkkoon saakka kiekkoa ei saatu. Sport onnistui vielä viimeistelemään tyhjään maaliin ja voitti lopulta lukemin 2–0. Samalla päättyi HIFK:n Pitsiturnaus vuosimallia 2020.

HIFK:n harjoituskauden ottelut jatkuvat kahden viikon päästä Turussa. Perjantaina 21. elokuuta käynnistyy uusi kolmella kenttäpelaajalla pelattava 3v3 Super Series -sarja. Turussa stadilaiset kohtaavat Ilveksen ja TPS:n.

Näytä kaikki uutiset