logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

hREDS kiinnitti NHL20-joukkueen – Katso esports-otteluita HIFK:n nettisivuilta!

Helsingin IFK:n omistama esports-organisaatio hREDS on tänään julkistanut tuoreimman joukkueensa. hREDSiä edustaa jatkossa kahdeksan NHL20-konsolipelijoukkueen pelaajaa. NHL-pelisarja ollut osa hREDSin toimintaa keväästä 2018 lähtien, jolloin Erik ”Eki” Tammenpää liittyi organisaatioon ja voitti maailmanmestaruuden NHL18-pelissä.

– Olemme tutkineet tulokulmaa NHL-konsolipeliin ja nyt oikean rosterin löydyttyä olemme tyytyväisiä, että päästään vihdoin aloittamaan, kommentoi hREDSin manageri Christer Kasurinen.

– Pääomistajallamme HIFK:lla on kasvava kiinnostus tehdä yhteisiä projekteja hREDSin kanssa ja konsolijääkiekko on hyvin luonnollinen tilaisuus siihen.

Nyt kiinnitetty joukkue pelasi aiemmin nimellä Delusion ja on osallistunut menestyksekkäästi kotimaisiin ja kansainvälisiin turnauksiin.

Joukkueessa pelaavat Perttu ”Beniittto” Kemppainen, Joakim ”Joukkiii” Nyholm, Niklas ”NikkeDangles” Tukiainen, Tuukka ”KingOfApes_” Röpelinen, Janne ”Janzuh” Nyqvist, Teemu ”Teemuyy” Polttila, Niklas ”uhNikke” Nieminen ja Mika ”FinKonna” Paasikontu.

Lähes koko urheilumaailma on pysähtynyt koronaviruksen aiheuttaman pandemian johdosta, mutta esportsissa pelit ja turnaukset ovat käynnissä lähes normaaliin tapaan, koska otteluita voidaan pelata online-ympäristössä.

hREDSissä on nyt kiinnitetyn NHL20-joukkueen lisäksi CS:GO-joukkue ja Fortnitessa parhaimmillaan maailman rankingin 17. sijalla ollut Lassi ”Belaeu” Kallio.

Kevään aikana hREDSin eri pelien otteluita nähdään myös HIFK:n nettisivustolla. Tiedotamme otteluiden ajankohdista nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Ensimmäisenä otteluna nähdään perjantai-iltana 27.3. hREDSin CS:GO-ottelu Veto esportsia vastaan. Elisa Viihde Spring Challenge -turnaukseen kuuluva runkosarjaottelu alkaa kello 18.00.

Näytä kaikki uutiset