Kausi 2020-2021 on järjestyksessään neljäs, kun kotimaan suosituin urheilusarja Liiga rantautuu etelänaapuriin. Viron Tondiraba Areenalla pelataan tammikuun 30. päivä kaksi Liiga-ottelua, joista ensimmäisessä kohtaavat Lukko ja HIFK. Jälkimmäisessä pelissä vastakkain ovat Pelicans ja JYP.

Vaivattomin tapa lähteä kiekkomatkalle Tallinnaan on valmis matkapaketti, joka pitää sisällään kaikki laiva- ja bussikuljetukset Virossa ja Suomessa, ottelulipun sekä majoituksen. Tulevan kauden tapahtumaan myyntiin tulee ensimmäistä kertaa myös päiväpaketti.
Matkapakettimyynti tapahtumaan starttaa elo-syyskuussa. Irtolippuja saattaa tulla myyntiin myöhemmin, mikäli halli ei täyty matkapakettilaisista.

Lahden Pelicans on Liiga goes to Tallinn -tapahtumien alkuperäinen järjestäjä ja toimii myös tänä vuonna tapahtuman toisen ottelun kotijoukkueena. Viime vuonna vierasjoukkueen roolissa mukana ollut Lukko on puolestaan ensimmäistä kertaa Tallinnassa kotijoukkueena ja isännöi iltapäiväottelussa HIFK:ta. JYP ja HIFK esiintyvät Tallinnassa ensimmäistä kertaa.

Joukkueiden viralliset kannattajaryhmät kontaktoidaan ennen matkapakettimyynnin alkua. Tarvittaessa kannattajaryhmille räätälöidään omat matkapaketit, sillä seurojen yhtenevä tavoite on, että fanit lähtisivät matkaan mahdollisimman runsaslukuisesti. 

Liiga goes to Tallinn -tapahtumiin on jo aiempina vuosina kuulunut Liiga-kiekon lisäksi paljon oheisohjelmaa. Tunnelman nostatus on alkanut laivoilla, jatkunut tapahtumateltassa ja huipentunut virallisiin jatkobileisiin. Panostus ihmisten viihtyvyyteen tulee lisääntymään entisestään tulevalla kaudella. 

Tallinnassa Tondiraba Areenalla 30.1.2021:

Klo 15.30 Lukko–HIFK

Klo 20.00 Pelicans–JYP