Ilves vahvempi Tampereella – Joukkueet kohtaavat jälleen ensi viikolla

Ilves-HIFK 4–2 (1-1, 2-1, 1-0)

HIFK ja Ilves taistelivat Wisehockey Tampere Cupin pronssisijasta lauantai-iltapäivällä. Matsi alkoi jo klo. 14:00, joten molempien joukkueiden moottorit olivat edelleen lämpiminä edellisillan otteluiden jäljiltä.

Avauserä Hakametsässä päättyi tasan 1-1. HIFK:n maalista vastasi myös perjantaina byyrin iskenyt Rasmus Heljanko.

Toisessa erässä Ilves osui 30 sekunnin sisään kahdesti ja karkasi 3–1-johtoon. Puolustaja Mikko Kousa toi stadilaiset vielä maalin päähän toisen erän aikana.

Kolmannessa erässä Ilves teki erän ainoan osuman tyhjään maaliin ja otti turnauksen kolmannen sijan.

Tampereella kahdessa matsissa HIFK-pelaajista useampaan tehopisteeseen ylsivät Heljanko 2+0, Kousa 1+1, Lundell 1+1, Sebastian Dyk 0+2 ja Joonas Lyytinen 0+2.

HIFK ja Ilves kohtaavat seuraavan kerran heti ensi viikon keskiviikkona 23. syyskuuta. Nordiksella pelattava matsi alkaa klo. 18:30. Liput harjoitusotteluun ostat Ticketmasterista.