logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Juha Jääskä pääsee irti Lappeenrannassa – Tsekkaa kokoonpano!

SaiPa - HIFK klo 17:00.

HIFK matkustaa tänään lauantaina Lappeenrantaan, missä se kohtaa viikon ainoassa matsissaan SaiPan. Kotijoukkue pelasi edellisen ottelunsa keskiviikkona niinikään Kisapuistossa, kun Sport kävi ryöstämässä pisteet Saimaalla lukemin 3–0.

Jääskälle kauden ensiesiintyminen

HIFK saa kokoonpanoonsa takaisin lyhytaikaistoipilaat Anton Lundellin, Jesse Saarisen sekä Joonas Lyytisen. Sebastian Dyk pääsee jälleen pelaamaan tuttujen jätkien rinnalla muodostaen hyökkäystrion Saarisen ja Lundellin kanssa.

Treenikauden viimeisessä harjoitusottelussa loukkaantunut Juha Jääskä on tervehtynyt vammastaan ja pääsee irti illan matsissa. Yli 100 Liigaottelua HIFK:ssa pelannut 22-vuotias hyökkääjä skulaa kauden ensimmäisen runkosarjamatsinsa Joona Luodon ja Otto Koivulan ketjun oikeassa laidassa.

Alex Broadhurstin johtamalta hyökkäyskolmikolta uskaltaa jälleen odottaa tehoja. Broadhurstilla on vielä maali tekemättä HIFK-paidassa, mutta yhdysvaltalaissentteri on jäänyt pisteittä vain kahdessa matsissa ja plakkarissa on kuusi syöttöpistettä. Emil Bemström ja Jere Sallinen ovat olleet joukkueensa tehokkaimmat ja löytyvät sarjan pistepörssistä sijoilta kolme ja neljä.

 

M S P
1. Petri Kontiola HPK 1 11 12
2. Juuso Välimäki Ilves 2 8 10
3. Emil Bemström HIFK 5 4 9
4. Jere Sallinen HIFK 4 5 9
5. Peter Tiivola Ässät 2 7 9

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
31 Niilo Halonen

Hyökkääjät

76 Jere Sallinen – 25 Alex Broadhurst – 72 Emil Bemström
85 Jesse Saarinen – 15 Anton Lundell – 54 Sebastian Dyk
68 Joona Luoto – 12 Otto Koivula – 51 Juha Jääskä
91 Elis Hede – 44 Miro Väänänen – 61 Teemu Väyrynen

Puolustajat

29 Tobias Winberg – 10 Mikko Kousa
6 Joonas Lyytinen – 4 Miro Karjalainen
24 Eero Teräväinen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas

Loukkaantuneet: Juho Keränen (day-to-day), Niklas Nordgren (1-2 viikkoa), Micke Åsten (1-2 viikkoa), Teemu Tallberg (1-2 viikkoa), Henrik Borgström (2-3 viikkoa), Antti Suomela (2-3 viikkoa), Ville Leskinen (2-3 kuukautta), Rasmus Heljanko (2-3 kuukautta), Lennart Petrell (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset