logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kesä karavaanarina – Kesähaastattelussa Juho Keränen

Juho Keränen on HIFK:n toiseksi kokenein pelaaja Liigaotteluiden osalta 594 runkosarjamatsillaan.

Kolmanteen kauteensa HIFK:ssa valmistautuva voimahyökkääjä Juho Keränen on kotiutunut mainiosti Stadiin. Illasta toiseen kaikkensa jäälle jättävä 176-senttinen voimanpesä kuuluu joukkueensa kapteenistoon. Keiteleellä syntynyt 35-vuotias kaksinkertainen Suomen mestari tuo kokemuksen lisäksi koppiin sopivasti energiaa ja huumoria.

Poikkeuksellista kesää ”Kertsi” on viettänyt lempipuuhiensa parissa Suomen suvesta nauttien.

– Aika kuluu perheen parissa ja pelaten golfia sekä tennistä. Treenattua tulee tietysti myös paljon.

Keiteleen Pommikoneenakin tunnettu Keränen on perheineen joutunut tekemään myönnytyksiä vielä maailmaa koettelevan viruksen edessä. Joka kesäinen ulkomaanmatka jää tekemättä, mutta eksotiikkaa Kerästen kesään mahtuu.

– Nyt ei tule tehtyä sitä etelän reissua. Sen sijaan vuokrasimme matkailuauton. Sillä olemme nauttineet kotimaanmatkailusta. Juhannus tuli vietettyä Pohjois-Savossa Keiteleellä vanhempien luona ja matka jatkuu.

Joukkueen matka puolestaan alkaa vasta myöhemmin syksyllä. Suomen mestaruutta vuosina 2014 ja 2015 juhlinut Keränen vakavoituu, kun puhutaan tulevasta kaudesta.

– Odotan itseltäni paljon. Sitä silmällä pitäen olen harjoitellut ja olen asettanut tavoitteeksi, että tuleva kausi on urani paras.

Juho Keränen

Näytä kaikki uutiset