logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

KooKoo jäi jalkoihin harjoituspelissä – ratkaisu päätöserässä

play

KooKoo-HIFK 2–3 (2–0, 0–0, 0–3)

HIFK pelasi perjantai-iltana kauden ensimmäisen täyspitkän harjoitusottelunsa ja nappasi kolmannen erän kirin ansiosta niukan voiton. Kotijoukkue iski kaksi maalia heti matsin alussa ja hallitsi ottelua kahden ensimmäisen erän ajan, mutta ei saanut puristettua voittoa. Kouvolan jäähallissa oli mukavasti yleisöä (1423) ja fanikatsomo piti erittäin hienosti fiilistä yllä läpi matsin.

HIFK:n veskarina pelasi K-Espoosta lainalle saapunut Roope Taponen. Alussa KooKoo iski kahdesti, mutta sen jälkeen Taponen oli kuin seinä ja torjui kaiken mahdollisen.

Kolmannessa erässä HIFK sai paremmin juonen päästä kiinni ja iski pelin nopeasti tasoihin. Anton Lundell ampui ylivoimalla stadilaisten avausmaalin ja heti seuraavassa vaihdossa Sebastian Dyk teki 2–2.

HIFK:n voittomaalin teki Teemu Tallberg komealla rannelaukauksella. Lundellin saldo oli 1+1 ja Jesse Saarisen 0+2.

– Kiekollinen peli oli vähän sekavaa, niin kuin oli odotettavissakin, koska 5–5-pelissä tempo on erilainen kuin 3v3-turnauksessa, päävalmentaja Jarno Pikkarainen sanoi pelin jälkeen.

Katso oheisesta videosta Pikkaraisen  ja hyökkääjä Juha Jääskän kommentit pelistä.

HIFK on seuraavan kerran kaukalossa ensi perjantaina, kun Helsingin jäähallissa pelataan 3v3 Super Seriesin lopputurnaus. Osta liput turnaukseen Ticketmasterista!

 

Näytä kaikki uutiset