logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Otto Paajanen palaa kokoonpanoon – ”Hienoin kliimaksi on vielä edessä”

play

KooKoo–HIFK klo 18:30. Tsekkaa HIFK:n kokoonpano!

Runkosarjan viimeisen viikon ensimmäinen kierros pelataan tänään tiistaina. HIFK matkustaa Kouvolaan KooKoon vieraaksi. Ennen illan kierrosta mustaoranssit löytyvät sarjataulukosta pykälän stadilaisten yläpuolelta.

HIFK on voittanut joukkueiden kauden aiemmista kohtaamisista kaksi viimeisintä:

 

5.10. KooKoo–HIFK 2 – 1 VL
30.10. HIFK–KooKoo 3 – 2
21.2. HIFK–KooKoo 4 – 0

 

”Hienoja hetkiä”

Runkosarjaa on jäljellä enää viikko ja HIFK:lla on edessään vielä kolme kivikovaa matsia. Stadilaisten kokoonpanoon palaava Otto Paajanen avaa fiiliksiään ennen matkaa Kouvolaan.

– Hienoja hetkiä eletään, Paajanen kertoo HIFK:n aamujäiltä Nordiksella.

– Runkosarjan loppu häämöttää ja meillä on isoja panoksia peleissä – mikäs sen hienompaa. Pitkä pätkä on takana ja vielä on viimeinen rypistys ja sitten katsotaan missä ollaan.

Syyskuun puolivälissä alkanut kausi huipentuu ensi viikolla käynnistyviin pudotuspeleihin. Puolen vuoden uurastus on 27-vuotiaan keskushyökkääjän mielestä edennyt nopeasti kohti kevättä.

– Juuri tällä viikolla sitä viimeistään havahtui, että tässä on ihan loppu käsillä ja hienoin kliimaksi on vielä edessä. Kyllä kausi on mennyt pirun nopeasti.

HIFK:lla on vielä täysi urakka tällä viikolla edessään varmistaakseen paikkansa kuuden parhaan joukossa.

– Peli kerrallaan ja hetki kerrallaan mennään. Tänään KooKoo-peli on päällimmäisenä mielessä. Kova vastus ja hieno peli on tulossa.

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
70 Henri Risikko (varalla)

Hyökkääjät

77 Teemu Turunen – 76 Jere Sallinen – 21 Ville Leskinen
18 Teemu Tallberg – 15 Anton Lundell – 54 Sebastian Dyk
89 Antti Tyrväinen – 13 Otto Paajanen – 51 Juha Jääskä
14 Teemu Engberg – 45 Micke Åsten – 32 Lennart Petrell

Puolustajat

8 Ville Varakas – 10 Mikko Kousa
36 Joonas Järvinen – 29 Tobias Winberg
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
24 Eero Teräväinen

Loukkaantuneet: Juho Keränen (1-2 viikkoa), Frans Tuohimaa (1-2 viikkoa), Jeremy Dehner (1-2 viikkoa), Joonas Lyytinen (day-to-day), Roope Taponen (day-to-day), Jesse Saarinen (day-to-day), Michael Keränen (day-to-day)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien ohjeiden mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Edit 10.3. klo 14:12: Teemu Engberg korvaa Thomas Nykoppin kokoonpanossa

Otto Paajanen

Näytä kaikki uutiset