logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Karanteenipäiväkirjat: OSA 1 – Teemu Turunen

Uusi podcast-sarja starttaa - ensimmäinen jakso ulkona nyt!

Nopeasti kohonnut koronavirustartunnan riski on johtanut moniin hyvin poikkeuksellisiin toimenpiteisiin, joilla on vaikutuksia jokaisen suomalaisen elämään. Myös Liigakausi laitettiin pakettiin viime perjantaina liigan osakaskokouksessa. Joukkue kokoontui maanantaina viimeistä kertaa ja IFK:n toimiston väki siirtyi etätöihin.

Poikkeukselliset olot vaativat poikkeuksellisia toimenpiteitä. Näin syntyi myös podcast-sarja Karanteenipäiväkirjat.

Tarkoitus on tulevina viikkoina käydä läpi vallitsevaa tilannetta ja sen vaikutusta ihmisten arkeen. Jääkiekkoa unohtamatta.

Palautetta, ideoita, ja toiveita voit esittää Facebookissa Karanteenipäiväkirjat – postauksien kommenttikenttään tai Twitterissä ja Instagramilla hashtagilla Karanteenipäiväkirjat.

Opetellaan ja opitaan uutta. Tervetuloa mukaan.

Mikäli äänitiedoston upotus ei näy laitteellasi, voit kuunnella podcastin myös täältä. 

Osallistu itse Karanteenipäiväkirjojen tekoon!

HIFK julkaisee nettisivullaan uuden toiminnon, joka kerää sosiaalisesta mediasta tägillä #karanteenipäiväkirjat tehdyt päivitykset. Julkaise oma päivityksesi ja tägää se edellämainitusti. Facebookissa mainitse päivityksessäsi @IFK Helsinki – HIFK ja sana karanteenipäiväkirjat, niin jaat kuulumisesi muulle HIFK-perheelle. Muistathan, että päivityksen pitää olla julkinen, jotta se näkyy HIFK:n nettisivulla.

Päiväkirjat-sivulla nähdään myös HIFK:n pelaajien omia päivityksiä ja järjestetään kilpailuja!

Ole messissä!

#karanteenipäiväkirjat

Näytä kaikki uutiset