logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Porilaisten marssi Nordikselle – HIFK kohtaa Ässät keskiviikkona

Kaksi kertaa on pelattu Porissa, nyt on ensimmäisen vastavierailun aika.

Runkosarjan viimeinen kolmannes pyörähtää käyntiin ja taistelu pudotuspelien asetelmista kiristyy. Keskiviikkona Nordikselle saapuva Ässät on tasapisteissä kymmenettä sijaa miehittävän SaiPan kanssa ja HIFK on kaksi pinnaa perässä kuudennella sijalla olevaa JYPiä. Puolivälierien kotietuun oikeuttavaan neljänteen sijaan stadilaisilla on matkaa kymmenen pistettä, mutta tuolla sijalla olevalla KooKoolla on kaksi ottelua enemmän pelattuna.

HIFK ja Ässät ovat pelanneet kaksi tiukkaa ja vähämaalista ottelua tällä kaudella. Lokakuun puolivälissä HIFK voitti Porissa 3–1 ja joulukuussa Ässät voitti pahasta loukkaantumissumasta kärsineen HIFK:n numeroin 2–0. Paras maalintekijä kahdessa ensimmäisessä keskinäisessä matsissa on ollut HIFK:n Sebastian Dyk (2+0).

Molemmilla joukkueilla on snadisti hampaankolossa viime peleistä. Ässät saapuu Nordikselle neljän matsin tappioputkessa ja HIFK on saanut viidestä viime kotipelistään vain yhden voiton. Tiukkoja pelejä on ollut, sillä lauantaina meni poikki HIFK:n seitsemän ottelun pisteputki. Kymmenestä viime matsistaan HIFK on voittanut neljä ja Ässät kolme.

HIFK:n kokoonpano ja ajantasainen loukkaantumistilanne julkistetaan ottelupäivänä noin kello 13.

Osta liput HIFK–Ässät-otteluun Ticketmasterista!

Näytä kaikki uutiset