logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

”Sauma hypätä iloisen jääkiekon puolelle kotonakin”

play

HIFK–Ilves 12. helmikuuta klo 18:30.

HIFK:n otteluviikko käynnistyy keskiviikkona himasta. Vastaansa stadilaiset saavat tämän hetkisen sarjakolmosen Ilveksen. Runkosarjan viimeinen neljännes on jo ylitetty ja taistelu kevään asetelmista käy kuumimmillaan.

Osta liput keskiviikkoillan matsiin Ticketmasterista!

Kapteeni on palannut

Maajoukkuekomennukselta tänään palannut kippari Jere Sallinen piipahti HIFK TV:n haastattelussa ja kertoi viikonlopun maaotteluista ja pari sanaa myös keskiviikon matsista.

– Kova viikko on edessä. Ilveksellä on nuori ja nälkäinen joukkue, tekevät paljon hommia. Pelaavat iloista jääkiekkoa, Sallinen kertoo.

– Siinä on meille tilaisuus hypätä iloisen jääkiekon puolelle täällä kotonakin ja saada fiilis kattoon.

Tiukkoja kohtaamisia

HIFK ja Ilves ovat kohdanneet tämän kauden sarjassa kahdesti aiemmin. Voitot ovat tasan 1–1 ja keskiviikkona HIFK hakee keskinäisten otteluiden ensimmäistä kotivoittoa.

Joulukuussa Stadissa pelattu matsi päättyi tamperelaisten voittoon lukemin 4–2. Viimeisen osumansa vieraat iskivät tyhjään HIFK-nuottaan.

Tammikuussa HIFK:n Ville Leskinen huudatti vierasjoukkueen faneja iskemällä ottelun voitto-osuman jatkoajalla. Lisäpiste matkasi Stadiin 3–2-voiton myötä.

Juoni molemmissa kauden aiemmissa kohtaamisissa on ollut samanlainen: kotijoukkue on johtanut ottelua kahteen otteeseen, mutta vieraat ovat punnertaneet rinnalle ja lopulta ohi.

Nappaa flabat Ticketmasterista, punaista päälle ja klyyvarit kohti hallia keskiviikkona.

Nordis kutsuu!

Jere Sallinen

Näytä kaikki uutiset