logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

SVEA Matsiraportti: Engren ohittamaton rankkareissa

HIFK–Ässät 3 – 2 VL (0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 1-0)

HIFK kohtasi viikon ensimmäisessä matsissaan Ässät Nordiksella. Molemmat joukkueet janosivat pisteitä, kun kauden viimeinen rypistys pudotuspelipaikoista kiihtyy.

Keskiviikkoillan ottelun ratkaisu venyi voittolaukauskilpailuun saakka ja pitkälle toistakymmentä pelaajaa kävi yrittämässä maalintekoa ennen kuin kotijoukkueen Anton Lundell onnistui toisella yrittämällään ja ratkaisi lisäpisteen Stadiin.

 

 

Tehokas trio

Tänään Nordiksella nähtiin varsinaisella peliajalla neljä osumaa. Joukkueet löivät maaleja tasatahtiin ja Ässien aloitettua maalinteon ensimmäisessä erässä, joutui HIFK kahdesti takaa-ajoasemaan.

Päästä päähän aaltoilleessa matsissa laukaukset maalia kohti kirjattiin kotijoukkueelle peräti lukemin 41-18. Tilastosta huolimatta ottelu oli tasainen, mutta Lundellin johtama hyökkäysketju teki tänään kahteen sarjapisteeseen riittäneet maalit.

HIFK:n molemmat varsinaisen peliajan osumat lähtivät Sebastian Dykin lavasta. Kumpaankin osumaan merkattiin syöttäjiksi sekä Lundell että Jesse Saarinen.

Rankkareissa nähtiin poikkeuksellisen monta yritystä, mutta vain yksi maali. Lundell onnistui vasta 17. yrittäjänä ja Atte Engrenin torjuttua Tylor Spinkin viimeiseksi jääneen yrityksen kirjattiin voitto HIFK:lle.

Stadilaisten pelit jatkuvat perjantaina Jyväskylässä JYPin vieraana.

Lauantaina Nordiksella skulataan taas, kun Mikkelin Jukurit haastavat HIFK:n. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Näytä kaikki uutiset