SVEA Matsiraportti: Kiekot eivät pomppineet maaliin asti

HIFK–Kärpät 1 – 4 (1-2, 0-0, 0-2)

HIFK:n viikon viimeinen ottelu pelattiin lauantai-iltana Nordiksella Kärppiä vastaan. Edellisiltana täydet sarjapisteet Oulusta hakenut kotijoukkue joutui hyvästä alusta huolimatta taipumaan kotihallissaan. Kärpät haki vierasvoiton lukemin 4–1.

Sama kaava

HIFK aloitti maalinteon jo ennen kuin pelikellossa oli neljä minuuttia täynnä. Anton Lundell sai kiekon hyökkäyskulmassa ja syötti siniviivalle Johan Motinille. Ruotsalaispakin laukaus yllätti Kärppä-vahdin ja stadilaiset johtivat 1–0.

Vierasjoukkue tehtaili ensimmäiseen erään kaksi maalia ja lähti ensimmäiselle erätauolle 2–1-johdossa.

Ottelun henki oli hyvin samanlainen kuin perjantaina pelatussa joukkueiden välisessä ottelussa. Tänään maalipaikoistaan onnistui kuitenkin eri joukkue.

Toisessa erässä kotijoukkue pääsi muutamaan kertaan lähelle, mutta ylärimaa pidemmälle kiekot eivät pomppineet.

Kärpät tekivät ottelun viimeisen seitsemän minuutin aikana vielä kaksi osumaa – toisen rangaistuslaukauksesta ja viimeisen tyhjään maaliin.

HIFK pelaa ensi viikolla kaksi matsia. Keskiviikkona 19. helmikuuta stadilaiset lähtevät Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi ja perjantaina 21. päivä skulataan Nordiksella KooKoota vastaan.