logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tänään skulataan Jyväskylässä – Tsekkaa HIFK:n kokoonpano!

JYP–HIFK klo 18:30.

HIFK matkusti eilen torstaina Jyväskylään, missä joukkue kohtaa tänään JYPin. Kauden kaksi aiempaa kohtaamista voittanut stadilaisnippu nousisi voitolla ottelun enemmän pelanneen JYPin ohi sarjataulukossa.

Molemmat joukkueet aloittivat matsiviikkonsa keskiviikon Liigakierroksella. HIFK voitti Ässät Nordiksella voittolaukauskilpailun jälkeen ja JYP puolestaan kärsi Turussa 5–2-tappion TPS:n vieraana.

Ässät-matsissa kaikista stadilaisten maaleista vastannut trio Sebastian DykAnton LundellJesse Saarinen nähdään tänäänkin samassa koostumuksessa. Lundell ratkaisi keskiviikkona lisäpisteen rankkariosumallaan.

JYPillä on hankala tammikuu allaan. Kuudesta matsista Jyväskyläläiset ovat voittaneet vain yhden ja viidestä viimeisestä JYP ei ole onnistunut ottamaan pistettäkään.

HIFK on pelannut tammikuussa viisi matsia ja jäänyt kertaalleen ilman sarjapisteitä. Plakkarissa on kolme voittoa, kaksi yhden pisteen tappiota sekä yksi tappio varsinaisella peliajalla. Stadilaiset ovat hävinneet yhden yhdeksästä viimeisestä ottelustaan 60 peliminuutin jälkeen.

Nordiksella skulataan heti huomenna lauantaina, kun Jukurit saapuu Stadiin. Matsi alkaa klo 17:00 ja liput himamatseihin ostat Ticketmasterista!

Muutoksia kokoonpanoon

Tämän illan matsiin HIFK tekee muutaman muutoksen kokoonpanoonsa. Otto Paajanen saa laidoilleen Keräset Michaelin ja Juhon. Jere Sallinen hyökkää tänään Teemu Tallbergin ja Ville Leskisen kanssa.

Kymmenen liigamatsia tällä kaudella pelannut Rasmus Heljanko pääsee jälleen edustusjoukkueen mukaan.

Tolppien välissä torjuntavuorossa on Frans Tuohimaa.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

71 Michael Keränen – 13 Otto Paajanen – 19 Juho Keränen
85 Jesse Saarinen – 15 Anton Lundell – 54 Sebastian Dyk
18 Teemu Tallberg – 76 Jere Sallinen – 21 Ville Leskinen
14 Teemu Engberg – 80 Thomas Nykopp – 43 Rasmus Heljanko

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 6 Joonas Lyytinen
8 Ville Varakas – 10 Mikko Kousa
29 Tobias Winberg – 57 Johan Motin
28 Rony Ahonen

Loukkaantuneet: Juha Jääskä (2 viikkoa), Teemu Turunen (4-6 viikkoa), Micke Åsten (1-2 viikkoa), Lennart Petrell (day-to-day), Niklas Nordgren (day-to-day)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien ohjeiden mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset