logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: HIFK-Hockeyn henkilöstön palkkoja alennetaan

Oy HIFK-Hockey Ab on päässyt hyvässä yhteisymmärryksessä sopimukseen koko henkilöstön palkkojen vapaaehtoisesta alentamisesta. Palkkojen alentaminen koskee pelaajia, valmentajia, urheilujohtoa ja toimiston henkilöstöä. Koronaviruksen aiheuttama pandemia on iskenyt lujaa myös ammattiurheiluun ja lähes kaikki alan seurat ovat sopeuttaneet toimintaansa.

Oy HIFK-Hockey Ab:ssa neuvottelut henkilöstön kanssa käytiin hyvässä hengessä. Ratkaisu oli välttämätön, jotta koronakriisin taloudelliset vaikutukset pystyttäisiin pitämään mahdollisimman pieninä ja toiminta turvataan syksyyn asti.

Edessä on suuria haasteita, jotka koskevat koko toimialaa.

– Koko suomalainen urheilu tarvitsee nyt kaiken mahdollisen tuen kannattajilta ja yhteistyökumppaneilta, että selviämme näiden aikojen yli.

– Meidän on itse joustettava ja toimittava tehokkaasti, ja samaan aikaan valmistauduttava normaaliin tapaan ensi kauteen. Kausikorttimyynti on alkanut ja pelaajien omatoiminen harjoittelu on täydessä vauhdissa, sanoo toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

Koronan aiheuttama pandemia pysäytti maaliskuussa urheilutapahtumat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta koko maailmassa, mutta hiljalleen Euroopan jalkapallosarjoja ollaan käynnistämässä uudelleen. Liigakautta 2020–2021 suunnitellaan niin, että 60 ottelukierroksen runkosarja alkaa syyskuun puolivälissä. Kannattajayhteisöillä on valtava merkitys, kun toimintaa tämän kevään jäljiltä käynnistetään, kaikissa lajeissa ja sarjoissa.

– Nyt on se aika, kun oman suosikkijoukkueen tukeminen on äärimmäisen tärkeää, jos siihen vain kykenee. On se sitten kausikortin ostamista, fanituotteen hankkimista tai irtolipun ostamista matsiin. Oman yhteisön tuki on se, minkä avulla me kaikki selviämme tästä.

Näytä kaikki uutiset