logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Turvallisesti Nordiksella

Helsingin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

LIPUNMYYNTI:

Pääsylippuja myydään ainoastaan ennakkoon Ticketmasterin sivulla.


KATSOMOLOHKOT:

Helsingin jäähalli on jaettu kuuteen eri lohkoon (A, B, C, D, E ja F). Lisäksi pyörätuolikatsomot sijaitsevat E1- ja E9-katsomotasanteilla. Kartta alla. HIFK hyökkää 1. ja 3. erässä lohkon B suuntaan.

Kausikorttilaiset istuvat omilla paikoillaan.

 

TULO JÄÄHALLILLE – LOHKOKOHTAISET SISÄÄNKÄYNNIT:

Jokaiseen lohkoon on oma sisäänkäynti. Varmistathan ennen jäähallille tuloa, mistä sisäänkäynnistä pääset sisälle!


MATSISSA – TURVALLISESTI YHDESSÄ:

Tulethan matsiin vain täysin terveenä ja oireettomana! Tulethan ajoissa paikalle. Huomioithan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (1–2 metriä). Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Suosittelemme kasvomaskia.

Liikkuminen lohkojen välillä ei ole mahdollista. Edellytämme katsomoissa turvavälejä eri seurueiden välillä (1–2 metriä). Opastusta saat tarvittaessa jäähallin järjestyksenvalvojilta. Kaikki katsomopaikat ovat istumapaikkoja.

Varaamme jokaiselle sisäänkäynnille jakoon kasvomaskeja. Maskeja suosittelemme käytettävän jäähallilla koko ottelutapahtuman ajan. Voit myös hankkia oman HIFK-kangasmaskin tästä.

Jäähallin käytävillä ja kioskipisteissä on reilusti käsidesiautomaatteja. Jos huomaat käsidesipisteen tyhjentyneen, ilmoitathan tästä lähellä olevalle jäähallin työntekijälle. Huolehditaan yhdessä käsidesin riittävyydestä! Jäähallilla on myös tehostettu siivousta.

Lohkoissa on omat ravintola- ja kioskipalvelut ja WC-tilat. Tupakointialue sijaitsee jokaisen lohkon oman sisäänkäynnin edustalla. Huomioithan, että tupakointi on mahdollista vain erätaukojen aikana.

RAVINTOLATUOTTEIDEN OSTAMINEN

Jokaiselta lohkolta löytyy perusherkkuina hodarit ja nakkimukit unohtamatta irtojäätelöitä ja poppareita sekä lohkolle tunnusomainen ruokaisampi herkku (A-lohko pasta, B-lohko Pizza, C-lohko pasta), jotta nälkäisenä ei tarvitse pelejä seurata. Jokaisesta myyntipisteestä on ostettavissa alkoholittomia virvokkeita. Jokaisella lohkolla on myös oma anniskelualueensa, jossa myyntipiste on varustettu laajemmalla alkoholivalikoimalla.

Anniskelualueella istumapaikat ja pystypöydät on varattu ensisijaisesti alkoholista nauttiville asiakkaille. Ruokailijoiden toivomme herkuttelevan mahdollisuuksien mukaan omilla paikoillaan katsomossa.

Vältäthän jonottamista! Pääset piipahtamaan kioskeissa ja WC-tiloissa sujuvasti myös pelin aikanakin, sillä pääset takaisin omalle katsomopaikallesi myös pelin ollessa käynnissä.

HIFK:n fanituotteiden myyntipisteitä sijaitsee jokaisessa lohkossa.

Helsingin jäähallissa suosittelemme myyntipisteillä korttimaksua.

PYSÄKÖINTI

Mikäli saavut autolla, jäähallin maksulliset pysäköintialueet ovat käytettävissä. Pysäköintimaksun voi suorittaa joko Easypark- tai Parkman-applikaatioilla tai alueilla oleviin parkkimittareihin.

Huolehditaan toinen toisistamme. Tervetuloa Nordikselle!

Näytä kaikki uutiset