logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Viikko pakettiin Mikkelissä – Vastakkain kuntopuntarin kärki ja häntä

Jukurit–HIFK lauantaina 29. helmikuuta.

HIFK:n kolmen matsin viikko tulee päätökseensä lauantaina vierasottelussa Mikkelin Jukureita vastaan. Tämän viikon kahdesta aiemmasta matsistaan stadilaiset ovat ottaneet yhtä monta voittoa. Tiistaina Tappara kaatui rankkareilla Tampereella ja torstaina Ässät jatkoajalla Nordiksella.

Kuusi peräkkäistä vierasvoittoa

Lauantaina Jukurit saa vastaansa sarjan kuumimman vierajoukkueen. HIFK on napannut kymmenestä viimeisestä vieraspelistään kahdeksan voittoa, eikä joukkue ole jäänyt kertaakaan ilman sarjapisteitä. Vieraskentällä ovat kaatuneet mm. molemmat Tampereen jengit, sarjakärki Kärpät sekä sarjataulukossa HIFK:ta pykälää alempaa löytyvä HPK.

Jukurit on puolestaan samalla otanta-ajalla kerännyt kotijoukkueista vähiten sarjapisteitä yhdessä Lahden Pelicansin kanssa. Kymmenestä viimeisestä Mikkelissä pelaamastaan ottelusta Jukurit on kairannut kaksi voittoa ja kuusi pistettä.

Vaikka sarjassa viimeistä edellisenä oleva Jukurit onkin menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin ja joukkueesta on muutama ydinpelaaja jatkanut kauttaan muissa maisemissa, on lauantain kotijoukkue yllätysvalmis. Perjantai-illan vierasvoitto Lahdessa ja marraskuinen ryöstöreissu Nordiksella antavat varmasti sopivasti uskoa HIFK:n haastamiseen lauantaina.

 

16.11. Jukurit–HIFK 2 –3
27.11. HIFK–Jukurit 1 – 3
25.1. HIFK–Jukurit 5 – 1

Lauantain kauden neljäs kohtaaminen käynnistyy klo 17:00.

Näytä kaikki uutiset