logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

100 kilsaa pohjoiseen – IFK päättää viikkonsa Hämeenlinnassa

HPK-IFK kello 17:00

IFK:n kolmen ottelun viikko huipentuu lauantaina Hämeenlinnaan. HPK ja IFK ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin jo neljä kertaa, otteluvoittojen ollessa 3-1 IFK:lle. Stadilaiset nappasivat eilen tyylikkään kolmen pisteen voiton Kärpistä, HPK:n hävitessä Vaasassa tylyin lukemin 6-1. Vastassa Hämptonissa on varmasti ärsytetty HPK, joka käy tiukkaa taistelua viimeisistä playoff-paikoista. Kerholaisille harmaita hiuksia aiheuttaa varmasti Liigan pistepörssiä johtavan Petri Kontiolan poissaolo. Toisaalta kovassa iskussa ollut Jere Innala palaa kokoonpanoon EHT:n jälkeisestä karanteenista.

IFK:n kokoonpanossa on vain pieniä muutoksia eiliseltä. Tobias Winberg huilaa ja Eero Teräväinen nousee kokoonpanoon. Juha Jääskä sentteröi laidoillaan Elis Hede ja Rasmus Heljanko. Hienoja otteita kauden mittaan esittänyt Åsten-Väänänen-Keränen-ketju on jälleen koossa. Byyrissä IFK:lla aloittaa Niilo Halonen.

Ottelua voit seurata suorana CMorelta tai kuunnella radiosta JP Jalon tahdissa Radio Cityltä.

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

31 Niilo Halonen
50 Frans Tuohimaa (varalla)

Hyökkääjät

85 Jesse Saarinen – 76 Jere Sallinen – 21 Ville Leskinen
18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
91 Elis Hede – 51 Juha Jääskä – 43 Rasmus Heljanko
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 19 Juho Keränen

Puolustajat

49 David Bernhardt – 10 Mikko Kousa
6 Joonas Lyytinen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 24 Eero Teräväinen
28 Rony Ahonen

Loukkaantuneet/sairastuneet: Yohann Auvitu (3 kk), Henrik Borgström (day-to-day), Anton Lundell (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

 

Näytä kaikki uutiset