logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Foodora live-studiossa keskiviikkona: Ulkomaalaispelaajat Liigassa

Vieraina lähetyksessä Juhani Tyrväinen ja Simo Niiranen.

Lasch, Mingoia, Broadhurst, Kestner… Liigassa pelaa ja on aina pelannut useita ulkomaalaispelaajia. Eniten Liigaan saapuu pelaajia Ruotsista ja Pohjois-Amerikasta. Millaiset taustat siirroilla on ja kuinka usein ulkomaalaisvahvistus kärsii sopeutumisongelmista. Millainen koneisto pelaajan takana toimii ja miten Liigasta saadaan ulkomaalaispelaajalle houkutteleva vaihtoehto? Mitä vaihtoehtoja seuralla ja pelaajalla on, jos yhteistyö ei vain toimi?

Keskiviikkona kello 17:30 alkavassa Foodora live-studiossa Mika Kortelaisen ja Harri Rindellin vieraana ennen IFK-Jukurit-ottelua on pelaaja-agentti Simo Niiranen. Erätauolla studiossa etävieraana myös Juhani Tyrväinen. Ennen ottelua luvassa pelaaja- ja valmentajahaastatteluita kuplasta sekä erätauolta tuoreet pelaajahaastattelut suorana kotisohvallesi.

Foodoran live-studio sisältyy kausikorttiin ja kausarilaisille toimitetaan linkki sähköpostitse noin puoli tuntia ennen ottelun alkua. Voit myös ostaa irtolipun studioon täältä ja nauttia täydellisen katselukokemuksen erätauko-ohjelmineen! Itse ottelun näyttää CMore.

Tervetuloa mukaan!

 

Näytä kaikki uutiset