FORENOM MATSIRAPORTTI: HIFK-perhe juhli Lennun uraa loppuunmyydyllä Nordiksella!

HIFK–Ilves 5–2 (2–0, 1–1, 2–1)

Lauantai-illasta tuli ikimuistoinen kaikille Nordiksella olleille, kun HIFK-yhteisö juhlisti seuraikoni Lennart Petrellin upeaa uraa ennen matsia Ilvestä vastaan. Joukkue teki kunniaa ex-kipparille hoitamalla voiton kotiin tyylikkäästi. HIFK oli kaikessa askeleen edellä ja joukkueen terävimmät syömähampaat saivat tehohanat mukavasti auki. Jere Innala teki tehot 1+3 ja Eetu Koivistoinen 1+2.

Ennen matsin alkua Lennu Petrell kiersi kunniakierroksen Nordiksen kaukalossa, heitti high-fivet molempien joukkueiden pelaajien kanssa ja poistui jäältä viimeisen kerran HIFK:n pelipaidassa. Sitten pallo siirtyi joukkueelle, jonka vuoro on tällä kaudella viedä viestikapulaa eteenpäin. Ja joukkue vastasi huutoon täysillä.

– Kun katsoi seremoniaa ennen peliä, niin sen tajusi, ettei tänään halua epäonnistua. Halusimme voittaa tämän pelin Lennulle ja fiilis oli alusta loppuun aivan mahtava. Oli upeaa olla mukana, Koivistoinen sanoi pelin jälkeen.

Ensimmäisessä erässä HIFK:n maalintekijät olivat Juha Jääskä ja Innala, toisessa erässä Koivistoinen ja päätöserässä osuivat puolustajat Miro Karjalainen ja Johan Motin.

Katso ottelun tilastot

Valmentajien lehdistötilaisuuden ja maalikoosteen näet tästä linkistä

HIFK:n seuraava matsi on jo tiistaina, jolloin Nordikselle saapuu visiitille Pelicans. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Näytä kaikki uutiset