FORENOM MATSIRAPORTTI: HIFK:lle tappio Hämeenlinnasta

HPK-HIFK 5-2 (2-0, 1-1, 2-1)

HIFK jäi snadisti telineisiin lauantaina, kun valmentajavaihdoksen jälkeen roimasti piristynyt HPK otti selvän kotivoiton. HPK oli pääosan matsista askeleen edellä HIFK:ta ja ansaitsi voittonsa. Vieraiden parhaat hetket nähtiin päätöserässä ja HPK joutui todella ahtaalle, mutta kahta maalia lähemmäs stadilaiset eivät päässeet.

HPK iski ensimmäisen kympin aikana kaksi maalia ja napautti kolmannen heti toisen erän alussa. Olli Palola päätti ajassa 33.05 HIFK:n pitkän kuivan jakson ylivoimapelissä ampumalla upean kudin yläpesään. Mutta juuri kun takaa-ajo oli pääsemässä vauhtiin kolmannen erän alussa, Antti Pihlström teki Kerholle 4-1-johtomaalin. Miro Väänänen toi HIFK:n vielä kahden maalin päähän, mutta lopussa HPK teki tyhjiin loppunumerot 5-2.