HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: HIFK:lle tappio – TPS johtoon ottelusarjassa

TPS-HIFK 3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

HIFK jäi maaleitta kolmannessa semifinaalissa sunnuntaina ja TPS meni ottelusarjassa 2-1-johtoon. Ratkaisu nähtiin toisessa erässä, jossa kotijoukkue teki kaksi maalia. HIFK:lla oli matsissa omat paikkansa, mutta TPS oli ensimmäisen erän puolivälistä lähtien kuskin paikalla ja sen puolustuksen murtaminen ei tällä kertaa onnistunut.

HIFK sai matsiin hyvän alun, kun joukkue pääsi heti avausminuutilla ylivoimalle. Sen tuoma hallinta jatkui ensimmäiset kuusi minuuttia, mutta sen jälkeen ote alkoi siirtyä TPS:lle. Maalihanat saatiin auki vasta toisen erän puolella, kun Lauri Pajuniemen laukaus meni byyriin ajassa 24.47. Vajaat neljä minuuttia ennen erätaukoa Juuso Pärssinen teki 2-0 ja kolmannessa erässä HIFK:n painostuksen keskellä Josh Kestner pääsi läpiajoon ja teki loppunumeroiksi 3-0.

Seuraava matsi pelataan heti maanantaina Turussa ja finaalipaikka on katkolla TPS:lle.

Katso ottelun maalikooste ja valmentajien lehdistötilaisuus tästä linkistä.