FORENOM MATSIRAPORTTI: Jälleen huikea trilleri – nyt Kärppien vuoro voittaa

Kärpät-HIFK 5-2 (1-0, 0-0, 4-2)

Tuplapelit Kärppiä vastaan olivat juuri niin kovia matseja kuin etukäteen saattoi odottaa. Kotijoukkueet olivat vahvoilla tällä kertaa, sillä perjantaina HIFK istui kuskin paikalla ja lauantaina Kärpät oli erittäin vahva Raksilassa. Saku Mäenalanen oli iskussa ja ratkaisi pelin Kärpille.

Vastakkain oli Liigan kaksi tämän hetken parasta ylivoimajoukkuetta. Kärpät iski kaksi maalia yv:llä ja HIFK yhden.

Kärpät meni avauserässä johtoon, mutta toisessa erässä osumia ei nähty. Päätöserässä alkoi sitten tapahtua. Kärpät hipsi kahden maalin johtoon, mutta HIFK:n ykkösketju kavensi ajassa 45.32. Jere Innala antoi terävän pystysyötön Juha Jääskälle täyteen vauhtiin ja ”Jäky” petasi upeasti Eetu Koivistoiselle maalipaikan ja peli oli 2-1. Kärpät meni taas kahden maalin johtoon kaksi minuuttia myöhemmin, mutta Koivistoinen kavensi ylivoimalla ajassa 51.10.

Sitä lähemmäs HIFK ei päässyt. Loppurynnistys jäi snadisti torsoksi, kun Kärpät iski ripeään tahtiin kaksi maalia tyhjiin.