FORENOM MATSIRAPORTTI: Jukurit teki ryöstöretken Stadiin

HIFK–Jukurit 3–5 (0–3, 1–0, 2–2)

Nuorella kokoonpanolla matsiin lähtenyt Jukurit antoi avauserässä sokkihoitoa HIFK:lle, eikä taipunut missään vaiheessa ottelua. Ennakkoluulottomasti pelannut Jukurit meni kolmen maalin johtoon ensimmäisessä erässä ja onnistui nappaamaan kolme pistettä, vaikka HIFK tuli kahdesti maalin päähän.

HIFK:n Otto Paajanen palkittiin ennen matsin alkua 500. liigaottelun rajapyykin ylittämisestä. Nordis oli jälleen loppuunmyyty ja tiistain matsi oli viimeinen, joka pelattiin yleisörajoituksilla. Lauantaina käytössä on hallin täysi kapasiteetti, eli 8200.

Osta liput lauantain HIFK–HPK-matsiin Ticketmasterista!

Yli matsin puolivälin edettiin Jukurien komennossa ja HIFK sai juonen päästä kiinni vasta toisen erän lopulla, kun suoraan jäähyaitiosta läpiajoon päässyt Juha Jääskä teki stadilaisten avausmaalin. Se sytytti HIFK:n taistelemaan, mutta Jukurien etumatka oli venynyt vähän liian isoksi. HIFK pääsi kolmannen erän alussa maalin päähän, kun Kasper Kotkansalo ampui siniviivalta kauden neljännen osumansa, mutta siitä viiden minuutin kuluttua Jukurit rokotti ylivoimalla numerot 2–4:ään.

Eetu Koivistoinen kavensi ensimmäisellä HIFK-maalillaan 3–4:ään, mutta viimeisellä minuutilla Jukurit teki tyhjiin loppunumerot 3–5.