logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: KalPalle kaksi pinnaa Pitkäsen rankkareilla

KalPa-HIFK 4-3 vl. (1-3, 1-0, 1-0, 0-0, 1-0)

Tour de Bönde ei saanut ruhtinaallista päätöstä, sillä HIFK menetti johtonsa viime sekunneilla ja hävisi Kuopion vierasmatsin rankkareilla. Saldoksi viidestä peräkkäisestä vierasottelusta jäi kolme voittoa ja kymmenen sarjapistettä. HIFK ei jäänyt kertaakaan ilman pisteitä kahden viikon vierasputken aikana.

Avauserässä hankittu 3-1-johto kesti siihen asti, kun matsia oli jäljellä 11 sekuntia. HIFK:sta osuivat Teemu Tallberg, Otto Karvinen ja Sebastian Dyk. 

KalPa teki ensimmäisen maalinsa rankkarista ja tuolloin alkutahdit illan ratkaisulle ampui Miikka Pitkänen. Rankkariskabassa ammuttiin viisi kierrosta ja HIFK:sta osui Jere Innala kahdesti. Se ei riittänyt, sillä Pitkänen ampui kolme rankkaria ja teki jokaisella yrityksellään maalin.

Vieraskiertue on nyt ohi ja seuraavat kolme ottelua pelataan himassa. Nordiksella juhlitaan tänä lauantaina HIFK-ikoni Lennart Petrellin upeaa uraa ennen ottelua Ilvestä vastaan.

Muutamia lippuja on enää jäljellä ja suosittelemme, että katsojat saapuvat paikalle hyvissä ajoin sisäänkäyntien ruuhkien välttämiseksi. Olkaa omalla paikallanne klo 16.50, niin ette missaa Lennun juhlahetkeä.

Katso KalPa-matsin tilastot

Ottelun lehdistötilaisuus ja maalikooste tästä linkistä

Näytä kaikki uutiset