logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Komea vierasputki jatkui – Borgström naulasi voiton rankkareilla!

KooKoo-HIFK 2-3 vl. (2-1, 0-1, 0-0, 0-0, 0-1)

HIFK:n voittoputki kasvoi neljään matsiin ja peräkkäisiä vierasvoittoja on kasassa jo viisi, kun KooKoo kaatui rankkariskaban jälkeen. Sankariksi nousi Henrik Borgström, joka hautasi kaksi rankkaria verkkoon, molemmat KooKoon veskarin längistä. HIFK otti viime keskiviikkona alkaneelta Tour de Böndeltä neljä voittoa yhtä monesta pelistä pistein 11/12. Ainoa pistemenetys tuli Kouvolassa.

KooKoo aloitti vauhdilla ja ennen kuin vierasjoukkue ehti sanoa koiraakaan, oli taululla isäntien 2-0-lukemat. HIFK hiipi peliin mukaan, kun avauserää oli pelaamatta viisi minuuttia. Borgström ja Ville Leskinen pelasivat upeilla syötöillä Jere Salliselle tyhjän maalin ja kippari ampui kavennusmaalin.

Toisessa erässä nähtiin tasoitusmaali, jossa HIFK:lla kävi tuurikin. Sebastian Dyk pysäytti purkukiekon pari sekuntia KooKoon jäähyn jälkeen ja huitaisi propellin takatolppaa kohti, jossa se kimposi kotijoukkueen pakin kautta maaliin.

Kolmas erä oli tiukkaa ja tasaista peliä ilman maaleja. Jatkoajalla KooKoo pääsi ylivoimallekin, mutta HIFK kesti myllytyksen.

Rankkariskabassa nähtiin upeita maaleja. HIFK:lta onnistuivat ensin Borgström ja Alex Broadhurst ja ensimmäisessä jatkoparissa ”Niki” Borgström toisen kerran.

HIFK majailee sarjataulukossa toisena ja heri keskiviikkona vastassa on kotikaukalossa sarjakärki Lukko.

Foodora Live-studio käynnistää matsi-illan kello 17.30. Osta lippu ja näet ennakkostudion ja erätaukohaastattelut suorana lähetyksenä.

Katso ottelun maalikooste

Katso valmentajien lehdistötilaisuus

Ottelun tilastot

Henrik Borgström

Näytä kaikki uutiset