FORENOM Matsiraportti: Komeita maaleja ja kolme pistettä

HIFK - KooKoo 4–1 (1-1, 2-0, 1-0)

HIFK pelasi viikon toisen matsinsa Nordiksella KooKoota vastaan. Kovaan vireeseen yltynyt kotijoukkue ei antanut tappioputkessa rypevän vierasjengin yllättää. HIFK otti neljännen peräkkäisen voittonsa lukemin 4–1.

Stadilaiset saivat hyvän lähdön otteluun, kun sarjan toiseksi tehokkain ylivoima onnistui heti ensimmäisellä yrittämällään. Ville Leskinen pelasi huippupaikan maalin eteen Jere Salliselle, joka nosti kiekon 12. kerran tällä kaudella vastustajan verkkoon.

KooKoo tuli tasoihin 12 peliminuutin jälkeen HIFK-kasvatti Aleksi Ainalin vahvan yksilösuorituksen ansiosta.

Toinen erä oli kotijoukkueen näytöstä.

Rasmus Heljanko ampui heti erän alkuun KooKoo-vahti Joona Voutilaisen juomapullosta korkin tuhannen päreiksi ja lukemiksi 2-1.

Ennen ottelun puoliväliä Henrik Borgström (1+1) tyylitteli illan komeimman osuman. ”Niki” ajoi vahvasti maalin eteen pomppineeseen irtokiekkoon ja vahvasta takapaineesta huolimatta nosti kiekon jalkojensa välistä KooKoo-maaliin.

Kolmannessa erässä vieraat painoivat päälle, mutta kärsivällinen puolustuspeli, blokatut laukaukset ja 23 kertaa ottelussa torjunut Niilo Halonen pitivät vieraiden maalilukeman yhdessä.

Jälleen loistavan ottelun pelannut Juha Jääskä (1+1) pääsi vielä kaunistelemaan loppulukemat tyhjään maaliin ja varmistamaan, että HIFK jatkaa voittoputkessa kohti lauantain SaiPa-ottelua Lappeenrannassa.

Ottelun tilastot, lehdistötilaisuus ja ottelukooste löytyvät Liigan kotisivuilta.