logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: KooKoolle pisteet Nordikselta

HIFK-KooKoo 2–5 (2–2, 0–1, 0–2)

HIFK aloitti tauon jälkeisen kotimatsin vahvasti, mutta muutama halvahko maali vieraille sai matsin kääntymään ja lopulta KooKoo otti selkeän voiton. Kouvolalaisten sankari numero yksi oli maalivahti Oskari Setänen, joka torjui 36 kutia.

Matsin käsikirjoitus noudatteli alkukauden aikana tutuksi tullutta kaavaa: HIFK voitti likimain jokaisen tilaston lukuun ottamatta maalilukemia ja laukaisuprosenttia. Kiekonhallinta, aloitusvoitot ja laukaukset hoidettiin kotiin, mutta maalinteko oli lukuisista paikoista huolimatta vaikeata ja vastustajan maksama hinta tehdystä maalista oli liian pieni.

HIFK:n maalihanat avasi reilun minuutin pelin jälkeen Alex Broadhurst, jolle byyri oli kauden kahdeksas. ”Broady” on ollut hurjassa vireessä viime aikoina ja KooKoota vastaan hän teki maalin jo neljännessä peräkkäisessä pelissään. Hänen osaltaan matsi jäi kesken ensimmäisessä erässä tulleen loukkaantumisen takia.

KooKoo tuli tasoihin viisi minuuttia myöhemmin kesken HIFK:n kovan painostuksen ja erän puolivälissä vierasjoukkue meni johtoon. Jere Innala tasoitti upealla ylivoimamaalilla, kun matsia oli pelattu 13.08.

Toisessa erässä HIFK:n hallinta jatkui, mutta KooKoo teki erän ainoan maalin. Kolmannessa erässä vierasjoukkue teki vielä kaksi byyriä ja pisteet menivät tällä kertaa Kouvolaan.

Katso matsin tilastot

Katso valmentajien haastattelut ja maalikooste

Näytä kaikki uutiset