logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Paajaselle sadas byyri ja Kaskimäelle maali debyyttipelissä!

Lukko-HIFK 3-4 ja. (1-1, 1-1, 1-1, 0-1)

Viikon kaksi vieraspeliä tuottivat HIFK:lle viisi pinnaa. Lauantaina pelattiin Raumalla, josta stadilaiset hakivat jatkoaikavoiton. Stadin paras ylivoima jauhoi jälleen tehokkaasti ja HIFK teki yv-maalin jo kahdeksannessa peräkkäisessä pelissä.

Otto Paajanen teki HIFK:n kaksi viimeistä maalia, 3-3-tasoituksen kolmannen erän alussa ja ampui voittomaalin jatkoajalla, samalla sekunnilla kun Lukko-puolustajan jäähy päättyi. Maali oli Paajaselle hänen uransa sadas Liigassa!

Toinen illan sankareista oli debyyttimatsinsa HIFK:n liigajoukkueessa pelannut 17-vuotias Aleksanteri Kaskimäki. Ykkösketjussa Jere Innalan paikalla pelannut Kaskimäki ohjasi Sam Jardinen laukauksen maaliin ja vei HIFK:n 2-1-johtoon toisen erän alussa.

– Oli tosi hyvä kokemus. Eka peli ja saatiin raavittua voitto. Aika paljon oli paikkoja molemmilla joukkueilta, mutta hyvä peli meiltä joka tapauksessa, Kaskimäki kommentoi peliä.

Paikka HIFK:n miehistössä aukesi, kun Innalalle lätkäistiin viiden ottelun pelikielto. Kaskimäelle liigapeli maistui, mutta nuorukaisella riittää malttia. Hän pelaa Kolleissa ja on joukkueen kantavia voimia jo 17-vuotiaana.

– Totta kai tavoite on päästä enemmänkin pelaamaan Liigassa, mutta ei minulla ole kiire. Kehitytään rauhassa ja yritetään auttaa molempia joukkueita.

HIFK:n ensimmäisen maalin teki ajassa 3.25 Juha Jääskä, jolle byyri oli jo kauden yhdeksäs.

Katso ottelun tilastot

Maalikooste ja valmentajien haastattelut

Otto Paajanen

Näytä kaikki uutiset