logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Pata oli valttia Nordiksella – HIFK:lle niukka tappio

HIFK–Ässät 2–3 (1–1, 0–0, 1–2)

HIFK ei saanut parastaan irti koneesta maanantaina, kun Ässät vei taistelupisteet Poriin. Ottelun ratkaisu nähtiin päätöserässä, jossa vierasjoukkue iski kaksi pikamaalia. HIFK:n Jere Innala teki kaksi hienoa osumaa, mutta pisteisiin se ei riittänyt tänään.

HIFK aloitti ryminällä ja reilun minuutin pelin jälkeen Innala teki illan ensimmäisensä, mutta Ässien Alexander Ruuttu tasoitti ennen erän puoliväliä. HIFK:lla oli paljon paikkoja mennä johtoon ja parhaimmat mestat nähtiin toisessa erässä, kun joukkue pääsi pelaamaan kahden miehen ylivoimaa lähes minuutin ajan. Pommitus ei kuitenkaan tuottanut osumaa. Kolmannen erän alussa HIFK pelasi neljällä kolmea vastaan, mutta Ässien veskari Konstantin Volkov oli iskussa. Kaikkiaan hän torjui matsissa 30 kutia.

Ässät iski toisen maalinsa ajassa 47.55 ja seuraavassa vaihdossa verkko heilui jälleen. HIFK yritti kavennusta lopussa ilman veskaria, mutta Innalan illan toinen byyri tuli hieman liian myöhään, vasta kaksi sekuntia ennen loppusummeria.

Ketterästä lainalle tullut puolustaja Einari Luhanka pelasi uransa ensimmäisen liigaottelun.

Ottelun tilastot

Katso maalikooste ja valmentajien haastattelut

HIFK:n seuraava ottelu pelataan torstaina Vaasassa. Kolme seuraavaa kotimatsia pelataan AVI:n asettamien rajoitusten takia tyhjille katsomoille. Rajoitukset ovat voimassa 17.1. asti.

Näytä kaikki uutiset