logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Tallberg iski ylivoimalla – HIFK:lle pinnat Kouvolasta!

KooKoo-HIFK 2-4 (0-1, 1-1, 1-2)

HIFK kuittasi tiistain heikon esityksen saman tien ottamalla täyden pistepotin erinomaisen esityksen jälkeen. Teemu Tallberg teki kaksi likimain identtistä maalia ja Alex Broadhurst syötti kolme kaappia KooKoon kaatuessa tyylipuhtaasti.

HIFK:lla oli alla heikko esitys tiistaina kotona ja joukkue oli Kouvolassa liikkeellä aivan eri meiningillä. Ketjuja oli laitettu snadisti remonttiin ja eilisen perusteella Broadhurstin triolla osuu ajatukset mukavasti yhteen. Tallbergin kahden maalin lisäksi ketjun toinen laitahyökkääjä Sebastian Dyk teki upean maalin toisessa erässä.

Kolmanteen erään asti mentiin tasaisesti, mutta sitten HIFK meni Tallbergin ja Henrik Borgströmin osumilla kolmen maalin johtoon ja matsi oli ratkennut.

– Oli kova peli. Kaikesta huomasi, että eilen meillä jäi koko jengillä vähän vajaaksi. Saatiin hyvä parannus eiliseen verrattuna ja pitää olla siihen tyytyväinen, Tallberg sanoi matsin jälkeen. 

– Taas nähtiin se, että henkinen valmius pitää olla hemmetin kova, jos meinaa saada pisteitä tässä sarjassa.

Tallbergilla oli saumoja hattutemppuunkin, sillä hän oli paljon jäällä matsin lopulla, kun KooKoo yritti kavennusta kuudella kenttäpelaajalla.

– Siinä yritettiin ehkä vähän liikaakin pedata hattutempun paikkaa mulle. Olisi voinut paljon simppelimminkin pelata tuon lopun.

HIFK on sarjataulukossa kolmantena 63 pisteellään.

Katso ottelun tilastotottelun tilastot

Katso valmentajien lehdistötilaisuus.

Katso ottelun maalikooste.

HIFK:lla jatkuu tämän viikon lopulla Tour de Bönde. Perjantaina pelataan Lahdessa ja lauantaina Jyväskylässä. Matseja voit seurata C Moresta.

Näytä kaikki uutiset