FORENOM Matsiraportti: Tehokas TPS nollasi IFK:n Turussa

TPS - IFK 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

IFK palasi lyhyen tauon jälkeen tositoimiin Turussa kahden kovavireisen joukkueen kohtaamisella. Stadilaisten kovata yritysestä huolimatta kaikista rikkonaisen illan maaleista vastasi kotijoukkue TPS.

IFK aloitti ottelun vahvasti ja ensimmäisen kymmenminuuttisen perusteella se näytti jo hetken menevän menojaan. Maalihanat avasi kuitenkin TPS:n kultakypärä Josh Kestner, joka ampui vihaisesti ranteella turkulaiset johtoon ajassa 13:45 heti IFK-jäähyn päätteeksi.

Toisessa erässä stadilaiset testasivat huippuillan pelannutta TPS-vahti Andrey Kareevia 13 kertaa, mutta edelleen tuloksetta. Toisen erän ainoan maalin iski Markus Nurmi.

Kolmannen erän loppukirin katkaisi Lauri Pajuniemi, joka iski illan loppulukemat 3-0.

Ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus ja ottelukooste löytyvät Liigan kotisivuilta.

IFK kohtaa TPS:n toistamiseen jo heti perjantaina Nordiksella. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta voit viimeistellä katselukokemuksen ostamalla lipun Foodora live-studioon! Perjantaina lähetyksessä pohditaan pitkän pelaajauran salaisuutta. Vieraana ennen ottelua Tomi Kallio! Ohjelmaa luvassa myös erätauoilla.

Huomenna torstaina HIFK Partners järjestää myös Instagram live-lähetyksen kello 9:00 alkaen. Vieraina Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen, valmentaja Kari Kalto ja IFK:n pelaajista Henrik Borgström ja Yohann Auvitu. Tervetuloa mukaan!