FORENOM Matsiraportti: Tunteikas kotiavaus päättyi jatkoaikatappioon

HIFK - Lukko 2–3 JA (1-1, 1-1, 0-0, 0-1)

HIFK palasi keskiviikkona kotiyleisön eteen 300 päivän odotuksen jälkeen. Nykykapasiteetilla loppuunmyyty Nordiksen yleisö pääsi todistamaan viimeiseen saakka vauhdikasta ja jännittävää kamppailua HIFK:n ja Rauman Lukon välillä.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi vierasjoukkue. Lukko karkasi varkain ylivoimahyökkäykseen, ja Michael Garteig oli voimaton Kristian Pospisilin päästyä viimeistelemään poikittaissyötöstä 1–0-osuman raumalaisille kuuden minuutin kohdalla.

HIFK tuli tasoihin ennen ensimmäisen erän loppua. Stadilaisten kapteeni Teemu Tallberg löi maalin edestä Olli Palolan irtokiekon sisään ja lukemiksi 1-1.

Toinen erä ehti vanheta reilut kolme minuuttia, kunnes Tallberg viimeisteli illan toisensa. Sebastian Dyk pelasi kiekon vauhtiin Otto Paajaselle, jonka rystylätty tippui nätisti ”Talen” lapaan ja HIFK johti 2-1.

Lukko onnistui tasoittamaan ajassa 36:35. Anrei Hakulinen karkasi läpiajoon ja viimeisteli erätaukolukemiksi 2-2.

Kolmannessa erässä ei maaleja nähty, ja edessä oli jo kauden toinen jatkoaika HIFK:lle.

Jatkoaika alkoi stadilaisten alivoimalla. Vieraat hyödynsivät erikoistilanteensa ja matkasivat Raumalle lisäpisteen rikkaampina.

Tilastot, koutsien lehdistötilaisuus ja ottelukooste löytyvät Liigan kotisivuilta.

HIFK:n matsit jatkuvat lauantaina, kun Sport vierailee Nordiksella.