live
0-0

FORENOM MATSIRAPORTTI: Yksi piste laiha lohtu Porista

Ässät-HIFK 4-3 ja. (0-1, 2-1, 1-1, 1-0)

HIFK:n dominointi ottelun puoliväliin asti ei riittänyt, vaikka kotijoukkue oli pahasti pesukoneessa pitkien jaksojen ajan. Ässät pääsi toisen erän viiden viimeisen minuutin aikana mukaan peliin ja vaikka HIFK siirtyi vielä kerran johtoon kolmannen erän puolivälissä, Ässät nousi lopussa tasoihin ja jatkoajalla voittoon.

HIFK tuli matsiin todella terävästi, eikä ns. dösäjaloista ollut tietoakaan. Ville Leskinen teki avausmaalin ensimmäisen erän puolivälissä ja stadilaiset dominoivat matsia mielin määrin. Toista maalia saatiin odotella toisen erän puolivälin yli, mutta se oli sitäkin komeampi. Ässien laitahyökkääjät nukahtivat hetkeksi, Ville Varakas nousi hyökkäyssiniviivalta laitaa pitkin ja antoi kovan poikittaissyötön takatolpalle. Sinne oli hiipinyt pantterin lailla Miro Karjalainen, joka ampui ykkösellä kiekon maaliin.

Ässät iski 1-2-kavennuksen heti seuraavassa vaihdossa ja tasoituksen ajassa 38.23. Juho Keränen vei HIFK:n johtoon kolmannessa erässä, mutta Ässät tasoitti viimeisellä minuutilla pelatessaan ilman maalivahtia.

Jatkoajalla Ässät pääsi ylivoimalle ja ajassa 62.09 Sebastian Wännström ampui kauden 22. maalinsa. Game over ja kaksi pistettä Poriin.

HIFK pelaa seuraavan matsinsa jo lauantaina, kun joukkue kohtaa Tampereella Tapparan.

Katso valmentajien lehdistötilaisuus. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Katso ottelun maalikooste. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Matsin tilastot

Näytä kaikki uutiset